TY - GEN
AU - ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse
AU - ISO/TC 34 Food products
AU - ISO/TC 34 Produits alimentaires
AU - ISO Internationale Organisation für Normung
AU - ISO International Organization for Standardization
AU - ISO Organisation Internationale de Normalisation
TI - ISO 1208 Spices and condiments; Determination of filth
ET - 1982-12-00
PB - International Organization for Standardization
KW - Bestimmung von Lebensmittelverunreinigungen
KW - landwirtschaftliches Produkt
KW - Schmutzstoff
KW - Verunreinigung
KW - Agrarprodukt
KW - Gewürz
KW - Stoffbestimmung
KW - chemische Analyse
KW - Gehaltsbestimmung
KW - Dosierung
KW - Agricultural products
KW - Chemical analysis and testing
KW - Contaminant determination (food)
KW - Chemical analysis
KW - Impurities
KW - Determination of content
KW - Spices
KW - Dosage
KW - Contaminants
KW - Determination of substance
KW - Analyse physico-chimique
KW - Dosage
KW - Epice
KW - Impureté
KW - Essai chimique
KW - Aromate
KW - Produit agricole
KW - Analyse et essai chimique
KW - Contaminant
KW - Analyse chimique
KW - Détermination des impuretés dans les aliments
KW - Determination de la teneur
PY - 1982-12-00
N2 - Internationale Übereinstimmung mit: BS 4585-14 (1983-05-31), IDT*GB/T 12729.13 (2008), MOD*NF V03-410 (1976-10-01), IDT*PN-ISO 1208 (2001-02-02), IDT*UNE-ISO 1208 (2010-03-24), IDT*GOST 28880 (1990), IDT*CSN ISO 1208 (1994-03-01), IDT*JS 1217 (1999-01-01), IDT
BT - ISO-Regelwerk
BT - ISO-Normen
CY - Geneve
UR - http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2
ER -
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