TY - GEN
AU - ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse
AU - ISO/TC 34 Food products
AU - ISO/TC 34 Produits alimentaires
AU - ISO Internationale Organisation für Normung
AU - ISO International Organization for Standardization
AU - ISO Organisation Internationale de Normalisation
TI - ISO 11133 AMD 2 Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media; Amendment 2
ET - 2020-05-00
PB - International Organization for Standardization
KW - Hinweis
KW - Futtermittel
KW - Qualitätskontrolle
KW - Begriffe
KW - Laborpraxis
KW - Terminologie
KW - mikrobiologische Analyse
KW - Kennzahl
KW - Leistungsprüfung
KW - Einweisung
KW - Zubereitung
KW - Anweisung
KW - Fertigung
KW - Güteprüfung
KW - Tierfutter
KW - Unterricht
KW - Unterweisung
KW - Fabrikation
KW - Eigenschaft
KW - Aufbereitung
KW - Anleitung
KW - Vorschrift
KW - Qualität
KW - Merkmal
KW - Laboratorium
KW - Nährmedium
KW - Befehl
KW - Gütebestätigung
KW - Unterrichtung
KW - Attributmerkmal
KW - Qualitätslenkung
KW - Charakteristik
KW - Labor
KW - Lebensmittel
KW - Belehrung
KW - Ausarbeitung
KW - Gütesicherung
KW - Nomenklatur
KW - Definition
KW - Mikrobiologie
KW - Güteüberwachung
KW - Qualitätssteuerung
KW - Vorbereitung
KW - Bakterien
KW - Qualitätssicherung
KW - Lebensmittelerzeugnis
KW - Anfertigung
KW - Arbeitsanweisung
KW - Kulturmedium
KW - Herstellung
KW - Güte
KW - Produktion
KW - Verarbeitung
KW - Preparation
KW - Quality control
KW - Straight feed
KW - Laboratories
KW - Food products
KW - Oil cakes
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KW - Bacteriology
KW - Quality assurance
KW - Bacteria
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KW - Definitions
KW - Quality testing
KW - Laboratory practice
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KW - Terminology
KW - Regulations
KW - Microbiological analysis
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KW - Production
KW - Quality
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KW - Nomenclature
KW - Attribute
KW - Fabrication
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KW - Notices
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KW - Teaching
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KW - Manufacturing
KW - Tourteau
KW - Contrôle de la qualité
KW - Milieu de culture
KW - Analyse bacteriologique
KW - Assurance de la qualité
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KW - Aliments
KW - Contrôle de qualité
KW - Microbiologie
KW - Propriété
KW - Guide d'emploi
KW - Aliment pour animaux
KW - Analyse microbiologique
KW - Laboratoire
KW - Fourrage
KW - Nomenclature
KW - Garantie de la qualité
KW - Qualité
KW - Fabrication
KW - Instruction
KW - Caractéristique
KW - Attribut
KW - Nutrition animale
KW - Nourriture d'animal
KW - Aliment simple
KW - Alimentation animale
KW - Controle bacteriologique
KW - Bouillon de culture
KW - Regle d'emploi
KW - Commande
KW - Analyse de performance
KW - Bacteriologie
KW - Préparation
KW - Aliment compose
KW - Valeur caractéristique
KW - Terminologie
KW - Définition
KW - Elaboration
KW - Produit d'alimentation animale
KW - Produit alimentaire
KW - Aliment
KW - Production
KW - Assignation du travail
PY - 2020-05-00
N2 - Internationale Übereinstimmung mit: DIN EN ISO 11133 (2020-10), IDT*AS 5140 (2022), MOD*17/30334972 DC (2017-12-18), IDT*BS EN ISO 11133+A2 (2014-05-31), IDT*EN ISO 11133/A2 (2020-05), IDT*NF V08-104/A2 (2020-05-20), IDT*SN EN ISO 11133/A2 (2020-11), IDT*OENORM EN ISO 11133 (2020-10-01), IDT*PN-EN ISO 11133/A2 (2020-10-29), IDT*SS-EN ISO 11133/A2 (2020-05-26), IDT*UNE-EN ISO 11133/A2 (2020-12-30), IDT*TS EN ISO 11133/A2 (2020-11-09), IDT*UNI EN ISO 11133:2020 (2020-06-25), IDT*CSN EN ISO 11133 (2014-12-01), IDT
BT - ISO-Regelwerk
BT - ISO-Normen
CY - Geneve
UR - http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2
ER -
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