Zum Inhalt springen

  1. Xu, Yuqian; Wen, Xiangyuan; Zhang, Dequan; Schroyen, Martine; Wang, Debao; Li, Xin; Hou, Chengli

    Changes in the Freshness and Bacterial Community of Fresh Pork in Controlled Freezing Point Storage Assisted by Different Electrostatic Field Usage Frequencies

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2024

    Erschienen in: Food and Bioprocess Technology, 17 (2024) 4, Seite 939-954

  2. Chai, Xiaoyu; Zhang, Dequan; Xu, Yuqian; Li, Xin; Zhang, Zhisheng; Hou, Chengli; Rao, Weili; Wang, Debao

    Impact of packaging methods coupled with high barrier packaging loaded with TiO2 on the preservation of chilled pork

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Korean Society for Food Science of Animal Resources, 2024

    Erschienen in: Food Science of Animal Resources (2024)

  3. Wang, Shijing; Rao, Weili; Hou, Chengli; Suleman, Raheel; Zhang, Zhisheng; Chai, Xiaoyu; Tian, Hanxue

    Development of Plastic/Gelatin Bilayer Active Packaging Film with Antibacterial and Water-Absorbing Functions for Lamb Preservation

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Korean Society for Food Science of Animal Resources, 2023

    Erschienen in: Food Science of Animal Resources, 43 (2023) 6, Seite 1128-1149