Zum Inhalt springen

  1. Sikorski, Zdzisław E. [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]

    Chemical and functional properties of food components - [2. ed]

    Bücher
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Boca Raton, FL: CRC Press, 2002

    Erschienen in: Chemical and functional properties of food components series

  2. Wong, Dominic W. S. [VerfasserIn]

    Mechanism and theory in food chemistry

    Bücher
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    New York [u.a.]: VanNostrand Reinhold, 1989

    Erschienen in: An AVI book

  3. Sikorski, Zdzisław E. [HerausgeberIn]

    Chemical and functional properties of food components

    Bücher
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Lancaster, Pa. [u.a.]: Technomic Pub., 1997

    Erschienen in: A Technomic Publishing Company book

  4. Belton, Peter S. [HerausgeberIn]

    The chemical physics of food

    Bücher
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Oxford [u.a.]: Blackwell, 2007

  5. Geelen, Danny [HerausgeberIn]; Xu, Lin [HerausgeberIn]

    The chemical biology of plant biostimulants

    Bücher
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Hoboken; Chichester: Wiley, 2020

    Erschienen in: Wiley series in renewable resources

  6. Stumm, Werner [HerausgeberIn] ; American Chemical Society

    Equilibrium concepts in natural water systems : a symposium sponsored by the Division of Water, Air, and Waste Chemistry at the 151st meeting of the American Chemical Society, Pittsburgh, Pa. , March 23-24, 1966

    Bücher
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Washington, DC: American Chemical Society, 1967

    Erschienen in: Advances in chemistry series ; 67

  7. Kirk, Ronald S. [VerfasserIn]; Sawyer, Ronald [VerfasserIn] ; Egan, Harold [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Pearson, David [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]

    Pearson's composition and analysis of foods - [9. ed]

    Bücher
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Harlow [u.a.]: Longman [u.a.], 1991