Zum Inhalt springen

  1. Larson, Donald F. [VerfasserIn]; Martin, Will [VerfasserIn]; Sahin, Sebnem [VerfasserIn]; Tsigas, Marino [VerfasserIn]

    Agricultural Policies and Trade Paths in Turkey

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    World Bank Group, Washington, DC, 2014

    Erschienen in: Policy Research Working Paper ; No. 7059

  2. Brethenoux, Julia [VerfasserIn]; Charles, Kathleen [VerfasserIn]; Giddings, Steven [VerfasserIn]; Okello, Julius [VerfasserIn]; Olafsen, Ellen [VerfasserIn]; Temu, Andrew [VerfasserIn]

    The Agribusiness Innovation Center of Tanzania : Scaling Value-Adding, Post-Harvest Processing Agribusinesses

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    World Bank, Washington, DC, 2011

  3. Guasch, Jose Luis [VerfasserIn]; Schwartz, Jordan [VerfasserIn]; Stokenberga, Aiga [VerfasserIn]; Wilmsmeier, Gordon [VerfasserIn]

    Logistics, Transport and Food Prices in LAC : Policy Guidance for Improving Efficiency and Reducing Costs

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    World Bank, Washington, DC, 2009

    Erschienen in: Latin America and Caribbean Region Environment and Water Resources occasional paper series ; no. 2

  4. Burri, Stina [VerfasserIn]

    Antioxidants as potential anti-inflammatory components in processed meat products

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: Food Technology, Engineering and Nutrition, Lund University, 2019

  5. McClements, David Julian [VerfasserIn]; Weiss, Jochen [VerfasserIn]; Großmann, Lutz [VerfasserIn]

    Methods for testing the quality attributes of plant-based foods : meat- and processed-meat analogs

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    27 January 2021

    Erschienen in: Foods ; 10(2021), 2

  6. Di Novi, Cinzia [VerfasserIn]; Marenzi, Anna [VerfasserIn]; Zantomio, Francesca [VerfasserIn]

    Patterns of Red and Processed Meat Consumption across Generations : A Shift from the Traditional Mediterranean Diet

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    [S.l.]: SSRN, [2021]

    Erschienen in: University Ca' Foscari of Venice, Dept. of Economics Research Paper Series ; No. 01/WP/2021

  7. Tobin, Brian David [VerfasserIn]

    Enhancing the health-status of processed meats through ingredient manipulation and its effects on sensory and physiochemical product attributes

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: University College Cork, 2013

  8. Nieva Echevarría, Bárbara [VerfasserIn]

    Changes in lipids and formation of derived compounds during fish cooking and in vitro gastrointestinal digestion of edible oils, model systems and processed fish meat

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: [Verlag nicht ermittelbar], 2017

  9. Greenwood, D. A.; Kraybill, H. R.; Feaster, J. F.; Jackson, J. M.

    Vitamin Retention in Processed Meat

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    American Chemical Society (ACS), 1944

    Erschienen in: Industrial & Engineering Chemistry