Zum Inhalt springen

  1. Caruso, Rosario; Scordino, Monica; Traulo, Pasqualino; Gagliano, Giacomo

    Determination of Volatile Compounds in Wine by Gas Chromatography-Flame Ionization Detection: Comparison Between the U.S. Environmental Protection Agency 3σ Approach and Hubaux-Vos Calculation of Detection Limits Using Ordinary and Bivariate Least Squares

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Oxford University Press (OUP), 2012

    Erschienen in: Journal of AOAC INTERNATIONAL

  2. Scordino, Monica; Sabatino, Leonardo; Belligno, Adalgisa; Gagliano, Giacomo

    Flavonoids and furocoumarins distribution of unripe chinotto (Citrus × myrtifolia Rafinesque) fruit: beverage processing homogenate and juice characterization

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2011

    Erschienen in: European Food Research and Technology

  3. Scordino, Monica; Sabatino, Leonardo; Belligno, Adalgisa; Gagliano, Giacomo

    Preliminary Study on Bioactive Compounds of <i>Citrus</i> × <i>myrtifolia</i> <i>Rafinesque</i> (Chinotto) to Its Potential Application in Food Industry

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Scientific Research Publishing, Inc., 2011

    Erschienen in: Food and Nutrition Sciences