Zum Inhalt springen

  1. Bannor, Richard Kwasi [Verfasser:in]; Amponsah, Josephine [Verfasser:in]

    The emergence of food delivery in Africa : a systematic review

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2024

    Erschienen in: Sustainable technology and entrepreneurship ; 3(2024), 2 vom: Mai/Aug., Artikel-ID 100062, Seite 1-12

  2. Handayani, Putu Wuri [Verfasser:in]; Azzizah, Safa Fathya [Verfasser:in]; Annisa, Audrey [Verfasser:in]

    The impact of user emotions on intentions to continue using online food delivery applications : the influence of application quality attributes

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2022

    Erschienen in: Cogent business & management ; 9(2022), 1, Artikel-ID 2133797, Seite 1-20

  3. Kulkarni, Atharva

    Review of Online Food Delivery Industry of India

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Blue Eyes Intelligence Engineering and Sciences Engineering and Sciences Publication - BEIESP, 2021

    Erschienen in: International Journal of Engineering and Advanced Technology, 11 (2021) 2, Seite 75-77

  4. Ali Akbar, Mahmood; Alawi, Sayed Haytham; Faizal, Shabana; S Menon, Nidhi

    The Role of Communication on The Quality of E-Services and Food Quality: The Case of Online Food Delivery

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    International Association of Online Engineering (IAOE), 2023

    Erschienen in: International Journal of Interactive Mobile Technologies (iJIM), 17 (2023) 13, Seite 148-167

  5. Man The Nguyen; Le, Anh Giang; Bui, Trinh Thi Tuyet; Dang, Ngoc Vuong Bao; Ngo, Nhan Thien

    The Behavioral Intention of Using Online Food Delivery Services During the COVID-19 Pandemic in Vietnam : A Test of Integrating TAM and HBM Framework : A Test of Integrating TAM and HBM Framework

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    IGI Global, 2022

    Erschienen in: International Journal of Asian Business and Information Management, 13 (2022) 1, Seite 1-19

  6. Yuni Nur Aini; Martha Dwi Mulyanti; M. Wahyuli Setiawan; Yopi Yudha Utama

    Online Food Delivery Application

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2023

    Erschienen in: IJEBD (International Journal of Entrepreneurship and Business Development), 6 (2023) 3

  7. Cassano, Sophia; Jia, Anna; Gibson, Alice A; Partridge, Stephanie R; Chan, Virginia; Farrell, Penny; Phongsavan, Philayrath; Allman-Farinelli, Margaret; Jia, Si Si

    Benchmarking online food delivery applications against menu labelling laws: a cross-sectional observational analysis

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cambridge University Press (CUP), 2024

    Erschienen in: Public Health Nutrition, 27 (2024) 1

  8. Jingzu, Gao; Siyu, Long; Mengling, Wu; Yang, Qing; Al Mamun, Abdullah; Hayat, Naeem

    Sustainable entrepreneurship through customer satisfaction and reuse intention of online food delivery applications: insights from China

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2024

    Erschienen in: Journal of Innovation and Entrepreneurship, 13 (2024) 1