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  1. Attokaran, Mathew [VerfasserIn]

    Natural food flavors and colorants - [Second edition]

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    Chichester, West Sussex; Oxford: Wiley-Blackwell, 2017 ; Chicago, IL: IFT Press, 2017

    Erschienen in: IFT Press series

  2. Bechtold, Thomas [HerausgeberIn]; Manian, Avinash P. [HerausgeberIn]; Pham, Tung [HerausgeberIn]

    Handbook of natural colorants - [Second edition]

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    Hoboken, NJ; Chichester, West Sussex: Wiley, 2023

    Erschienen in: Wiley series in renewable resources

  3. Hendry, George A. F. [HerausgeberIn]

    Natural food colorants - [2. ed.]

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    Glasgow; Weinheim [u.a.]: Blackie Academic & Professional, 1996

  4. Kirby, Jo [VerfasserIn]; Bommel, Maarten van [VerfasserIn]; Verhecken, André [VerfasserIn]; Spring, Marika [VerfasserIn]; Vanden Berghe, Ina [VerfasserIn]; Stege, Heike [VerfasserIn]; Richter, Mark Richard [VerfasserIn]

    Natural colorants for dyeing and lake pigments : practical recipes and their historical sources

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    London: Archetype Publications in association with The National Gallery, Cultural Heritage Agency, IRPA KIK, Doerner Institut, Charisma Charisma, 2014

  5. Bergmann, Pia [VerfasserIn]; Frank, Christina [VerfasserIn]; Reinhardt, Olena [VerfasserIn]; Takenberg, Meike [VerfasserIn]; Werner, Anett [VerfasserIn]; Berger, Ralf G. [VerfasserIn]; Ersoy, Franziska [VerfasserIn]; Zschaetzsch, Marlen [VerfasserIn]

    Pilot-Scale Production of the Natural Colorant Laetiporic Acid, Its Stability and Potential Applications - [published Version]

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    Basel : MDPI, 2022

    Erschienen in: Fermentation 8 (2022), Nr. 12

  6. Zschätzsch, Marlen [VerfasserIn]; Steudler, Susanne [VerfasserIn]; Reinhardt, Olena [VerfasserIn]; Bergmann, Pia [VerfasserIn]; Ersoy, Franziska [VerfasserIn]; Stange, Stephanie [VerfasserIn]; Wagenführ, André [VerfasserIn]; Walther, Thomas [VerfasserIn]; Berger, Ralf Günter [VerfasserIn]; Werner, Anett [VerfasserIn]

    Production of natural colorants by liquid fermentation with Chlorociboria aeruginascens and Laetiporus sulphureus and prospective applications - [published Version]

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    Weinheim : Wiley-VCH, 2021

    Erschienen in: Engineering in Life Sciences 21 (2021), Nr. 3-4 ; Engineering in Life Sciences

  7. DIN-Normenausschuss Lebensmittel und landwirtschaftliche Produkte (NAL), Food and Agricultural Products Standards Committee, DIN Deutsches Institut für Normung e. V., DIN German Institute for Standardization

    DIN EN ISO 7541 : Gewürze und würzende Zutaten - Spektrophotometrische Bestimmung der extrahierbaren Farbe in Paprika (ISO 7541:2020); Deutsche Fassung EN ISO 7541:2020 - [2020-11-00]

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    Berlin, Wien, Zürich: Beuth Verlag, 2020

    Erschienen in: DIN-Regelwerk- Deutsche Normen

  8. ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse, ISO/TC 34 Food products, ISO/TC 34 Produits alimentaires, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 7541 : Spices and condiments - Spectrophotometric determination of the extractable colour in paprika - [2020-07-00]

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    Geneve: International Organization for Standardization, 2020

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  9. Bergmann, Pia [VerfasserIn]; Takenberg, Meike [VerfasserIn]; Frank, Christina [VerfasserIn]; Zschätzsch, Marlen [VerfasserIn]; Werner, Anett [VerfasserIn]; Berger, Ralf G. [VerfasserIn]; Ersoy, Franziska [VerfasserIn]

    Cultivation of Inonotus hispidus in Stirred Tank and Wave Bag Bioreactors to Produce the Natural Colorant Hispidin - [published Version]

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    Basel : MDPI, 2022

    Erschienen in: Fermentation : open access zymology & zymurgy journal 8 (2022), Nr. 10 ; Fermentation : open access zymology & zymurgy journal

  10. ISO/TC 205 Umweltgerechte Planung von Gebäuden, ISO/TC 205 Building environment design, ISO/TC 205 Conception de l'environnement intérieur des bâtiments, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO/DTR 5863 : Integrative design of the building envelope - General principles - [2023-12-00]

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    Geneve: International Organization for Standardization, 2023

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  11. ISO/TC 42 Fotografie, ISO/TC 42 Photography, ISO/TC 42 Photographie, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 19093 AMD 1 : Photography - Digital cameras - Measuring low-light performance - Amendment 1: Chroma decrease calculation - [2020-06-00]

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    Geneve: International Organization for Standardization, 2020

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  12. ISO/TC 76 Transfusions-, Infusions- und Injektionsgeräte zur medizinischen und pharmazeutischen Verwendung, ISO/TC 76 Transfusion, infusion and injection equipment for medical and pharmaceutical use, ISO/TC 76 Appareils de transfusion, de perfusion et d'injection à usage médical et pharmaceutique, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 8536-15 AMD 1 : Infusion equipment for medical use - Part 15: Light-protective infusion sets for single use; Amendment 1 - [2023-03-00]

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    Geneve: International Organization for Standardization, 2023

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  13. ISO/TC 38 Textilien, ISO/TC 38 Textiles, ISO/TC 38 Textiles, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 105-B07 : Textiles - Tests for colour fastness - Part B07: Colour fastness to light of textiles wetted with artificial perspiration - [2009-05-00]

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    Geneve: International Organization for Standardization, 2009

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  14. Bergmann, Pia [VerfasserIn]; Frank, Christina [VerfasserIn]; Reinhardt, Olena [VerfasserIn]; Takenberg, Meike [VerfasserIn]; Werner, Anett [VerfasserIn]; Berger, Ralf G. [VerfasserIn]; Ersoy, Franziska [VerfasserIn]; Zschaetzsch, Marlen [VerfasserIn]

    Pilot-Scale Production of the Natural Colorant Laetiporic Acid, Its Stability and Potential Applications

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    Hannover: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover, 2022 ; Hannover: Technische Informationsbibliothek (TIB), 2022

    Erschienen in: Fermentation ; 8 (2022), Nr. 12, 684

  15. Zschätzsch, Marlen [VerfasserIn]; Steudler, Susanne [VerfasserIn]; Reinhardt, Olena [VerfasserIn]; Bergmann, Pia [VerfasserIn]; Ersoy, Franziska [VerfasserIn]; Stange, Stephanie [VerfasserIn]; Wagenführ, André [VerfasserIn]; Walther, Thomas [VerfasserIn]; Berger, Ralf Günter [VerfasserIn]; Werner, Anett [VerfasserIn]

    Production of natural colorants by liquid fermentation with Chlorociboria aeruginascens and Laetiporus sulphureus and prospective applications

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    Hannover: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover, 2021 ; Hannover: Technische Informationsbibliothek (TIB), 2021

    Erschienen in: Engineering in Life Sciences ; 21 (2021), Nr. 3-4, S. 270-282

  16. Fagbohoun, Louis [VerfasserIn]

    Chemical study of natural dyes and resinous materials traditional crafts in Benin ; Etude chimique de colorants naturels et matériaux résineux traditionnels au Bénin dans le domaine artisanal

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    [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: HAL CCSD, 2014

  17. Yılmaz, Mehmet Fatih [VerfasserIn]

    Vakumlu emdirim tekniğinin tüketime hazır taze elmanın doğal renk maddesi ve bazı katkı maddeleri ile zenginleştirilmesi amacıyla kullanılması ; The use of vacuum impregnation technique on the enrichment of fresh cut apple with natural colorant and some additives

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    [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2017