Zum Inhalt springen

  1. Kim, Juyoung; Lee, Seung Mi; Bae, In Young; Park, Hyuk-Gu; Gyu Lee, Hyeon; Lee, Suyong

    (1-3)(1-6)-β-Glucan-enriched materials from Lentinus edodes mushroom as a high-fibre and low-calorie flour substitute for baked foods β-Glucan-enriched materials from <i>Lentinus edodes</i> mushroom

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Wiley, 2011

    Erschienen in: Journal of the Science of Food and Agriculture

  2. Pradhan, P. [VerfasserIn]; Lüdeke, M. [VerfasserIn]; Reusser, D. [VerfasserIn]; Kropp, J. [VerfasserIn]

    Embodied crop calories in animal products

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Publication Database PIK (Potsdam Institute for Climate Impact Research), 2013

    Erschienen in: Environmental Research Letters