Zum Inhalt springen

  1. Choi, Na-Jung; Bahk, Gyung-Jin; Ha, Sang-Do; Chung, Myung-Sub; Lee, Soon-Ho; Hwang, In-Gyun; Park, Joong-Hyun; Kim, Gwang-Hee; Oh, Deog-Hwan

    Analysis of Microbiological Contamination Levels of Cabbage and Fresh-cut Produce on Difference Area toward Climate in Korea

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    The Korean Society of Food Hygiene and Safety, 2012

    Erschienen in: Journal of Food Hygiene and Safety

  2. Cho, Joon Il; Joo, In Sun; Choi, Jun Hyuk; Jung, Kyoung Hun; Choi, Eun Jeong; Son, Na Ry; Han, Min Kyung; Jeong, Sook Jin; Lee, Soon Ho; Hwang, In Gyun

    Distribution of Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in RAW meat and fish samples in Korea

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2014

    Erschienen in: Food Science and Biotechnology

  3. Cho, Joon Il; Joo, In Sun; Choi, Jun Hyuk; Jung, Kyoung Hun; Choi, Eun Jeong; Han, Min Kyung; Jeong, Sook Jin; Son, Na Ry; Lee, Soon Ho; Hwang, In Gyun

    Prevalence and antimicrobial resistance of Enterococcus spp. isolated from meat and fishery production in Korea

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2013

    Erschienen in: Food Science and Biotechnology