Zum Inhalt springen

  1. Sartal, Antonio; Carou, Diego; Dorado-Vicente, Rubén; Mandayo, Lorenzo

    Facing the challenges of the food industry: Might additive manufacturing be the answer?

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    SAGE Publications, 2019

    Erschienen in: Proceedings of the Institution of Mechanical Engineers, Part B: Journal of Engineering Manufacture, 233 (2019) 8, Seite 1902-1906

  2. Martinez-Senra, Ana I.; Quintas, Maria A.; Sartal, Antonio; Vazquez, Xose H.

    How Can Firms’ Basic Research Turn Into Product Innovation? The Role of Absorptive Capacity and Industry Appropriability

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), 2015

    Erschienen in: IEEE Transactions on Engineering Management, 62 (2015) 2, Seite 205-216

  3. Romarís-Hortas, Vanessa; García-Sartal, Cristina; Barciela-Alonso, María Carmen; Moreda-Piñeiro, Antonio; Bermejo-Barrera, Pilar

    Characterization of Edible Seaweed Harvested on the Galician Coast (Northwestern Spain) Using Pattern Recognition Techniques and Major and Trace Element Data

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    American Chemical Society (ACS), 2010

    Erschienen in: Journal of Agricultural and Food Chemistry, 58 (2010) 3, Seite 1986-1992