@misc {TN_libero_mab2,
author = { DIN-Normenausschuss Lebensmittel und landwirtschaftliche Produkte (NAL) AND Food and Agricultural Products Standards Committee AND DIN Deutsches Institut für Normung e. V. AND DIN German Institute for Standardization },
title = { DIN EN 1142 Frucht- und Gemüsesäfte - Bestimmung des Sulfatgehaltes; Deutsche Fassung EN 1142:1994 },
edition = { 1994-12-00 } ,
publisher = {Beuth Verlag},
keywords = { Getränk , Prüfung , Prüfverfahren , Sulfat , Spektrophotometrie , chemische Analyse , Lebensmittel , nichtalkoholisches Getränk , Prüfen , Gehaltsbestimmung , Spektralphotometrie , Gemüsesaft , Getränke , Berechnung , Sulfatgehalt , Untersuchung , Saft , Lebensmittelerzeugnis , Fruchtsaft , Determination of content , Vegetable juices , Fruit juices , Mathematical calculations , Drinks , Food products , Juices (food) , Non-alcoholic beverages , Investigations , Chemical analysis and testing , Testing , Spectrophotometry , Sulphates , Beverages , Sulfate contents , Sulfate , Mesurage de densité optique , Jus de légume , Méthode de calcul , Jus alimentaire , Teneur en sulfate , Etude , Calcul mathématique , Essai , Analyse et essai chimique , Jus de fruit , Evaluation , Boissons , Méthode spectrophotométrique , Aliments , Examen , Spectrophotométrie , Boisson , Dosage , Essai chimique , Inspection , Produit alimentaire , Aliment , Analyse chimique , Boisson non alcoolisée },
year = {1994-12-00},
booktitle = {DIN-Regelwerk},
booktitle = {Deutsche Normen},
address = { Berlin , Wien , Zürich },
url = { http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2 }
}
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