@misc {TN_libero_mab2,
author = { ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse AND ISO/TC 34 Food products AND ISO/TC 34 Produits alimentaires AND ISO Internationale Organisation für Normung AND ISO International Organization for Standardization AND ISO Organisation Internationale de Normalisation AND IDF Internationale Milchwirtschafts-Föderation AND IDF International Dairy Federation AND FIL Fédération Internationale de Laiterie },
title = { ISO 5550*IDF 78 Caseins and caseinates - Determination of moisture content (Reference method) },
edition = { 2006-10-00 } ,
publisher = {International Organization for Standardization},
keywords = { Gehalt , Milcheiweiß , Lebensmittelprüfung , Prüfung , Wassergehalt , Begriffe , Stoffbestimmung , Eiweiß , Trocknen , Kasein , Gehaltsbestimmung , Referenzmessverfahren , Nahrungsmittel , Milcherzeugnis , Molkereiprodukt , Caseinat , Dosierung , Bestimmung des Wassergehaltes , Wasser , Milcheiweißerzeugnis , Trocknung , Inhalt , Milchprodukt , Prüfverfahren , chemische Analyse , milchwirtschaftliches Erzeugnis , Lebensmittel , Prüfen , Milchuntersuchung , Milch , Definition , Untersuchung , Lebensmitteluntersuchung , Protein , Referenzverfahren , Lebensmittelerzeugnis , Versuch , Lebensmittelchemie , Trockenmasse , Casein , Food chemistry , Contents , Dairy analysis , Dosage , Food products , Solid matter , Investigations , Chemical analysis and testing , Water , Reference methods , Testing , Definitions , Milk products , Milk , Water content determination , Food testing , Water content , Determination of content , Determination of substance , Caseinates , Dry matter , Drying , Content , Food inspection , Reference measuring methods , Milk protein , Milk protein product , Foodstuff , Casein , Trials , Dairy products , Proteins , H""2O , H"2O , Chimie des denrées , Caséine , Essai , Aliments , Produit laitière , Teneur en eau , Dosage , Caséinogène , Inspection , Analyse chimique , Détermination de la teneur en eau , Eau , Etude , Analyse du lait , Lait , Analyse et essai chimique , Evaluation , Examen , Dessiccation , Protéine , Définition , Essai chimique , Produit alimentaire , Matière sèche , Produit laitier , Séchage , Contenu , Aliment , Albumen , Méthode de référence , Essai des produits alimentaires , Aliment nourriture },
year = {2006-10-00},
abstract = {Internationale Übereinstimmung mit: DIN ISO 5550 (2020-12) - identisch; DIN ISO 5550 (2020-06) - identisch; BS ISO 5550 (2006-11-30) - identisch; NF V04-383 (2007-03-01) - identisch; PN-ISO 5550 (2010-07-16) - identisch; KS H ISO 5550 (2007-11-23) - identisch; GOST R 52993 (2008) - identisch; NEN-ISO 5550:2006 en (2006-10-01) - identisch},
booktitle = {ISO-Regelwerk},
booktitle = {ISO-Normen},
address = { Geneve },
url = { http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2 }
}
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