@misc
{TN_libero_mab2,
author = {
ISO/TC 276 Biotechnologie
AND
ISO/TC 276 Biotechnology
AND
ISO Internationale Organisation für Normung
AND
ISO International Organization for Standardization
AND
ISO Organisation Internationale de Normalisation
},
title = {
ISO 20391-2
Biotechnology - Cell counting - Part 2: Experimental design and statistical analysis to quantify counting method performance
},
edition = {
2019-08-00
}
,
publisher = {International Organization for Standardization},
keywords = {
Hinweis
,
Methode
,
Unterrichtung
,
Begriffe
,
Belehrung
,
Versuchsanordnung
,
Zellkultur
,
Einweisung
,
Probegut
,
Anweisung
,
Definition
,
Probenahmeverfahren
,
Durchschnittsprobe
,
manuell
,
Zelle (Biologie)
,
mikrobiologisches Zählverfahren
,
Quantifizierung
,
statistische Auswertung
,
Zählung
,
Biotechnologie
,
Unterweisung
,
Zelle
,
Probestück
,
Probe
,
Probenahme
,
Anleitung
,
Vorschrift
,
Zählen
,
Verfahren
,
Leitfaden
,
Statistik
,
Arbeitsanweisung
,
Prüfmuster
,
Auszählverfahren
,
Befehl
,
Biotechnik
,
Biotechnology
,
Cells
,
Procedures
,
Counting
,
Statistical methods of analysis
,
Sampling methods
,
Manual
,
Instructions
,
Processes
,
Samples
,
Test samples
,
Count methods (microbiology)
,
Average sample
,
Cells (biology)
,
Cell cultures
,
Statistics
,
Definitions
,
Experimental set-up
,
Notices
,
Quantification
,
Counting-out techniques
,
Sample
,
Guide books
,
Methods
,
Specimens
,
Regulations
,
Cellule (biologie)
,
Echantillon
,
Biotechnologie
,
Méthode
,
Manuel
,
Méthode de comptage microbiologique
,
Commande
,
Méthode d'échantillonnage
,
Procédé
,
Mathématique statistique
,
Compter
,
Numération
,
Définition
,
Instruction
,
Cellule
,
Quantification
,
Comptage
,
Analyse statistique
,
Statistique
,
Processus
,
Assignation du travail
},
year = {2019-08-00},
booktitle = {ISO-Regelwerk},
booktitle = {ISO-Normen},
address = {
Geneve
},
}