Zum Inhalt springen

  1. Petersen, Martin; Dyrby, Marianne; Toubro, Søren; Engelsen, Søren Balling; Nørgaard, Lars; Pedersen, Henrik Toft; Dyerberg, Jørn

    Quantification of Lipoprotein Subclasses by Proton Nuclear Magnetic Resonance–Based Partial Least-Squares Regression Models

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Oxford University Press (OUP), 2005

    Erschienen in: Clinical Chemistry

  2. Raziani, Farinaz; Ebrahimi, Parvaneh; Engelsen, Søren Balling; Astrup, Arne; Raben, Anne; Tholstrup, Tine

    Consumption of regular-fat vs reduced-fat cheese reveals gender-specific changes in LDL particle size - a randomized controlled trial

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2018

    Erschienen in: Nutrition & Metabolism

  3. Khakimov, Bekzod; Rasmussen, Morten Arendt; Kannangara, Rubini Maya; Jespersen, Birthe Møller; Munck, Lars; Engelsen, Søren Balling

    From metabolome to phenotype: GC-MS metabolomics of developing mutant barley seeds reveals effects of growth, temperature and genotype

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2017

    Erschienen in: Scientific Reports

  4. Schueuermann, Claudia; Khakimov, Bekzod; Engelsen, Søren Balling; Bremer, Phil; Silcock, Patrick

    GC-MS Metabolite Profiling of Extreme Southern Pinot noir Wines: Effects of Vintage, Barrel Maturation, and Fermentation Dominate over Vineyard Site and Clone Selection

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    American Chemical Society (ACS), 2016

    Erschienen in: Journal of Agricultural and Food Chemistry