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  1. Schädlich, Olaf [VerfasserIn]; Paulsen, Hans Marten [VerfasserIn]; Oppermann, Rainer [VerfasserIn]

    Dezentrale Pflanzenölnutzung in der Region Lübecker Bucht : Marktstudie: Chancen der Vermarktung von Pflanzenölprodukten in den Bereichen Treibstoffe, Futtermittel und Nahrungsmittel in der Region Lübecker Bucht ; Projektbericht - [1. Aufl.]

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    [Braunschweig]: Bundesforschungsanst. für Landwirtschaft (FAL), 2006

  2. Mileto, Simona [VerfasserIn]

    Diet and subsistence practices in the Dnieper area of the North-Pontic region (4th - 3rd millennium BC) : An integrated archaeological, molecular and isotopic approach.

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    Berlin: Freie Universität Berlin, 2018

  3. Simopoulos, Artemis P. [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]

    The return of [omega]3 fatty acids into the food supply : I. Land-based animal food products and their health effects ; International Conference, Bethesda, Md., September 1997

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    Basel: Karger, 1998 ; Online-Ausg.

    Erschienen in: World review of nutrition and dietetics ; 83

  4. ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse, ISO/TC 34 Food products, ISO/TC 34 Produits alimentaires, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 6492 : Animal feeding stuffs - Determination of fat content - [1999-08-00]

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    Geneve: International Organization for Standardization, 1999

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  5. ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse, ISO/TC 34 Food products, ISO/TC 34 Produits alimentaires, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 15305 : Animal and vegetable fats and oils - Determination of Lovibond colour - [1998-09-00]

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    Geneve: International Organization for Standardization, 1998

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  6. ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse, ISO/TC 34 Food products, ISO/TC 34 Produits alimentaires, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 7366 : Animal and vegetable fats and oils; Determination of 1-monoglycerides and free glycerol contents - [1987-06-00]

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    Geneve: International Organization for Standardization, 1987

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  7. ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse, ISO/TC 34 Food products, ISO/TC 34 Produits alimentaires, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 5558 : Animal and vegetable fats and oils; Detection and identification of antioxidants; Thin-layer chromatographic method - [1982-10-00]

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    Geneve: International Organization for Standardization, 1982

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  8. ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse, ISO/TC 34 Food products, ISO/TC 34 Produits alimentaires, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 6463 : Animal and vegetable fats and oils; Determination of butylhydroxyanisole (BHA) and butylhydroxytoluene (BHT); Gas-liquid chromatographic method - [1982-09-00]

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    Geneve: International Organization for Standardization, 1982

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  9. ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse, ISO/TC 34 Food products, ISO/TC 34 Produits alimentaires, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 23349 : Animal and vegetable fats and oils - Determination of sterols and stanols in foods and dietary supplements containing added phytosterols - [2020-01-00]

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    Geneve: International Organization for Standardization, 2020

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen

  10. DIN-Normenausschuss Lebensmittel und landwirtschaftliche Produkte (NAL), Food and Agricultural Products Standards Committee, DIN Deutsches Institut für Normung e. V., DIN German Institute for Standardization

    DIN EN ISO 15774 : Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung von Cadmium mit Direkt-Graphitofen-Atomabsorptionsspektrometrie (ISO 15774:2017); Deutsche Fassung EN ISO 15774:2017 - [2017-05-00]

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    Berlin, Wien, Zürich: Beuth Verlag, 2017

    Erschienen in: DIN-Regelwerk- Deutsche Normen

  11. DIN-Normenausschuss Lebensmittel und landwirtschaftliche Produkte (NAL), Food and Agricultural Products Standards Committee, DIN Deutsches Institut für Normung e. V., DIN German Institute for Standardization

    DIN EN ISO 6320 : Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Brechungsindex (ISO 6320:2017); Deutsche Fassung EN ISO 6320:2017 - [2017-07-00]

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    Berlin, Wien, Zürich: Beuth Verlag, 2017

    Erschienen in: DIN-Regelwerk- Deutsche Normen

  12. ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse, ISO/TC 34 Food products, ISO/TC 34 Produits alimentaires, ISO Internationale Organisation für Normung, ISO International Organization for Standardization, ISO Organisation Internationale de Normalisation

    ISO 15774 : Animal and vegetable fats and oils - Determination of cadmium content by direct graphite furnace atomic absorption spectrometry - [2017-02-00]

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    Geneve: International Organization for Standardization, 2017

    Erschienen in: ISO-Regelwerk- ISO-Normen