Zum Inhalt springen

  1. Mallia, Silvia; Escher, Felix; Dubois, Sébastien; Schieberle, Peter; Schlichtherle-Cerny, Hedwig

    Characterization and Quantification of Odor-Active Compounds in Unsaturated Fatty Acid/Conjugated Linoleic Acid (UFA/CLA)-Enriched Butter and in Conventional Butter during Storage and Induced Oxidation

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    American Chemical Society (ACS), 2009

    Erschienen in: Journal of Agricultural and Food Chemistry

  2. Abilleira, Eunate; Collomb, Marius; Schlichtherle-Cerny, Hedwig; Virto, Mailo; de Renobales, Mertxe; Barron, Luis Javier R.

    Winter/Spring Changes in Fatty Acid Composition of Farmhouse Idiazabal Cheese Due to Different Flock Management Systems

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    American Chemical Society (ACS), 2009

    Erschienen in: Journal of Agricultural and Food Chemistry