%0 Generic
%T ISO 1208 Spices and condiments; Determination of filth
%A ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse
%A ISO/TC 34 Food products
%A ISO/TC 34 Produits alimentaires
%A ISO Internationale Organisation für Normung
%A ISO International Organization for Standardization
%A ISO Organisation Internationale de Normalisation
%7 1982-12-00
%I International Organization for Standardization
%K Bestimmung von Lebensmittelverunreinigungen
%K landwirtschaftliches Produkt
%K Schmutzstoff
%K Verunreinigung
%K Agrarprodukt
%K Gewürz
%K Stoffbestimmung
%K chemische Analyse
%K Gehaltsbestimmung
%K Dosierung
%K Agricultural products
%K Chemical analysis and testing
%K Contaminant determination (food)
%K Chemical analysis
%K Impurities
%K Determination of content
%K Spices
%K Dosage
%K Contaminants
%K Determination of substance
%K Analyse physico-chimique
%K Dosage
%K Epice
%K Impureté
%K Essai chimique
%K Aromate
%K Produit agricole
%K Analyse et essai chimique
%K Contaminant
%K Analyse chimique
%K Détermination des impuretés dans les aliments
%K Determination de la teneur
%D 1982-12-00
%X Internationale Übereinstimmung mit: BS 4585-14 (1983-05-31), IDT*GB/T 12729.13 (2008), MOD*NF V03-410 (1976-10-01), IDT*PN-ISO 1208 (2001-02-02), IDT*UNE-ISO 1208 (2010-03-24), IDT*GOST 28880 (1990), IDT*CSN ISO 1208 (1994-03-01), IDT*JS 1217 (1999-01-01), IDT
%C International Organization for Standardization
%C Geneve
%U http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2
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