%0 Generic
%T ISO 10632 Oilseed residues - Simultaneous determination of oil and water contents - Method using pulsed nuclear magnetic resonance spectroscopy
%A ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse
%A ISO/TC 34 Food products
%A ISO/TC 34 Produits alimentaires
%A ISO Internationale Organisation für Normung
%A ISO International Organization for Standardization
%A ISO Organisation Internationale de Normalisation
%7 2000-06-00
%I International Organization for Standardization
%K Rückstand
%K Ölgehalt
%K Wassergehalt
%K Ölsaat
%K Stoffbestimmung
%K chemische Analyse
%K Lebensmittel
%K Lebensmittelerzeugnis
%K Bestimmung
%K Gehaltsbestimmung
%K Dosierung
%K Ölsamen
%K Ermittlung
%K Festlegung
%K Kernresonanzspektroskopie
%K Oilseeds
%K Residues
%K Chemical analysis and testing
%K Nuclear magnetic resonance spectrometry
%K Water content
%K Chemical analysis
%K Determinations
%K Oil content
%K Determination of content
%K Determination
%K Oil seeds
%K Dosage
%K Determination of substance
%K Food products
%K Teneur en eau
%K Analyse physico-chimique
%K Détermination
%K Dosage
%K Teneur en huile
%K Essai chimique
%K Analyse et essai chimique
%K Spectrométrie de la résonance magnétique nucléaire
%K Produit alimentaire
%K Graines oléagineuses
%K Résidu
%K Restant
%K Aliments
%K Aliment
%K Analyse chimique
%K Determination de la teneur
%D 2000-06-00
%X Internationale Übereinstimmung mit: BS 4325-14 (2000-09-15) - identisch
%C International Organization for Standardization
%C Geneve
%U http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2
Download citation