Zum Inhalt springen

  1. Leverenz, Dominik [VerfasserIn] ; Kranert, Martin [AkademischeR BetreuerIn]

    ˜Theœ use of self-reporting methods to identify food waste reduction potentials at consumer level - a support to achieve SDG 12.3

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Stuttgart: Universitätsbibliothek der Universität Stuttgart, 2021

    Erschienen in: Stuttgarter Berichte zur Abfallwirtschaft ; 136

  2. Veselá, Lucie [VerfasserIn]; Králiková, Andrea [VerfasserIn]; Kubíčková, Lea [VerfasserIn]

    From the Shopping Basket to the Landfill : Drivers of Consumer Food Waste Behaviour

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    [S.l.]: SSRN, 2022

    Erschienen in: WM-22-2587

  3. Cantaragiu, Ramona Elena [VerfasserIn]; Ghinea, Valentina Mihaela [VerfasserIn]

    The impact of workaholism on consumer food waste

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2020

    Erschienen in: Amfiteatru economic ; 22(2020), 14, Special issue vom: Nov., Seite 1140-1158

  4. Petit, Olivia [VerfasserIn]; Lunardo, Renaud [VerfasserIn]; Rickard, Bradley J. [VerfasserIn]

    Too much to eat it all : how package size impacts food waste

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Ithaca, New York: Charles H. Dyson School of Applied Economics and Management, Cornell University, [2017]

    Erschienen in: Charles H. Dyson School of Applied Economics and Management: Working papers ; 201714

  5. Wojciechowska-Solis, Julia [VerfasserIn]; Śmiglak-Krajewska, Magdalena [VerfasserIn]

    Consumer education and food waste : an example of the bakery market : the case of young consumer

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2020

    Erschienen in: European research studies ; 23(2020), 5, special issue 1, Seite 89-96

  6. Jürgens, Ulrich [VerfasserIn]

    Food waste and shopping behaviour – quantitative household investigations based on local case studies from Germany

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Gesellschaft für Erdkunde zu Berlin, 2022-03-31

    Erschienen in: DIE ERDE – Journal of the Geographical Society of Berlin; Vol 153 No 1 (2022); 28-59 ; DIE ERDE – Zeitschrift der Gesellschaft für Erdkunde zu Berlin; Bd. 153 Nr. 1 (2022); 28-59 ; 0013-9998

  7. Long, Fei [VerfasserIn]; Norzalita Abd Aziz [VerfasserIn]; Kei Wei Chia [VerfasserIn]; Zhang, Huan [VerfasserIn]

    Clear your plate! : the impact of cultural values and social influences on intention to reduce food waste among Malaysian consumers

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2024

    Erschienen in: Cogent business & management ; 11(2024), 1, Artikel-ID 2321796, Seite 1-15

  8. Trischler, Jakob [VerfasserIn]; Svensson, Peter O. [VerfasserIn]; Williams, Helén [VerfasserIn]; Wikström, Fredrik [VerfasserIn]

    Citizens as an innovation source in sustainability transitions - linking the directionality of innovations with the locus of the problem in transformative innovation policy

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2023

    Erschienen in: Public management review ; 25(2023), 11, Seite 2093-2115

  9. Walter, Ponjan [VerfasserIn]; Asioli, Daniele [VerfasserIn]; Balcombe, Kelvin G. [VerfasserIn]

    Consumer food waste decisions in British and Thai consumers : a vignette approach

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2023

    Erschienen in: Q open ; 3(2023), 2, Artikel-ID qoac020, Seite 1-21

  10. Berri, Aiden [VerfasserIn]; Toma, Luiza [VerfasserIn]

    Factors influencing consumer use of social supermarkets in the UK : a redistribution model providing low-cost surplus food

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2023

    Erschienen in: Cleaner and responsible consumption ; 10(2023) vom: Sept., Artikel-ID 100133, Seite 1-11

  11. Aschemann-Witzel, Jessica [VerfasserIn]; Randers, Louise [VerfasserIn]; Pedersen, Susanne [VerfasserIn]

    Retail or consumer responsibility? : reflections on food waste and food prices among deal-prone consumers and market actors

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2023

    Erschienen in: Business strategy and the environment ; 32(2023), 4 vom: Mai, Seite 1513-1528

  12. Weltbank

    Addressing food loss and waste : a global problem with local solutions

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Washington, DC, USA: World Bank Group, [2020]

  13. Schifferstein, Hendrik Nicolaas [VerfasserIn]

    Changes in appearance during the spoilage process of fruits and vegetables : implications for consumer use and disposal

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2024

    Erschienen in: Cleaner and responsible consumption ; 12(2024) vom: März, Artikel-ID 100184, Seite 1-11

  14. Anríquez, Gustavo [VerfasserIn]; Foster, William E. [VerfasserIn]; Santos Rocha, Jozimo [VerfasserIn]; Ortega, Jorge [VerfasserIn]; Smolak, Jennifer [VerfasserIn]; Jansen, Sarah [VerfasserIn] ; FAO

    Reducing food loss and waste in the Near East and North Africa : producers, intermediaries and consumers as key decision-makers

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cairo: Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2023

    Erschienen in: Impact of disasters on agriculture and food security ; 2023