Zum Inhalt springen

  1. Brauch, Johanna E.; Kroner, Mareike; Schweiggert, Ralf M.; Carle, Reinhold

    Correction to Studies into the Stability of 3-O-Glycosylated and 3,5-O-Diglycosylated Anthocyanins in Differently Purified Liquid and Dried Maqui (Aristotelia chilensis (Mol.) Stuntz) Preparations during Storage and Thermal Treatment

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    American Chemical Society (ACS), 2016

    Erschienen in: Journal of Agricultural and Food Chemistry, 64 (2016) 29, Seite 5969-5969

  2. Metwali, Ehab; Carle, Reinhold; Schweiggert, Ralf; Kadasa, Naif; Almaghrabi, Omar

    Genetic diversity analysis based on molecular marker and quantitative traits of the response of different tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) cultivars to drought stress

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    National Library of Serbia, 2016

    Erschienen in: Archives of Biological Sciences, 68 (2016) 2, Seite 427-438

  3. Erşan, Sevcan; Güçlü Üstündağ, Özlem; Carle, Reinhold; Schweiggert, Ralf M.

    Identification of Phenolic Compounds in Red and Green Pistachio (Pistacia vera L.) Hulls (Exo- and Mesocarp) by HPLC-DAD-ESI-(HR)-MSn

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    American Chemical Society (ACS), 2016

    Erschienen in: Journal of Agricultural and Food Chemistry, 64 (2016) 26, Seite 5334-5344

  4. Brauch, Johanna E.; Kroner, Mareike; Schweiggert, Ralf M.; Carle, Reinhold

    Studies into the Stability of 3-O-Glycosylated and 3,5-O-Diglycosylated Anthocyanins in Differently Purified Liquid and Dried Maqui (Aristotelia chilensis (Mol.) Stuntz) Preparations during Storage and Thermal Treatment

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    American Chemical Society (ACS), 2015

    Erschienen in: Journal of Agricultural and Food Chemistry, 63 (2015) 39, Seite 8705-8714

  5. Schweiggert, Ralf M.; Steingass, Christof B.; Esquivel, Patricia; Carle, Reinhold

    Chemical and Morphological Characterization of Costa Rican Papaya (Carica papaya L.) Hybrids and Lines with Particular Focus on Their Genuine Carotenoid Profiles

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    American Chemical Society (ACS), 2012

    Erschienen in: Journal of Agricultural and Food Chemistry, 60 (2012) 10, Seite 2577-2585

  6. Besrukow, Paul; Irmler, Jan; Schmid, Joachim; Stoll, Manfred; Winterhalter, Peter; Schweiggert, Ralf; Will, Frank

    Variability of Constitutive Stilbenoid Levels and Profiles in Grape Cane (Vitis vinifera L.) Depending upon Variety and Clone, Location in the Vineyard, Pruning Time, and Vintage

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    American Chemical Society (ACS), 2022

    Erschienen in: Journal of Agricultural and Food Chemistry, 70 (2022) 14, Seite 4342-4352

  7. Steingass, Christof B.; Dickreuter, Jennifer; Kuebler, Sabine; Schweiggert, Ralf M.; Carle, Reinhold

    Correction to: Influence of fruit logistics on fresh-cut pineapple (Ananas comosus [L.] Merr.) volatiles assessed by HS-SPME–GC–MS analysis

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2021

    Erschienen in: European Food Research and Technology, 247 (2021) 7, Seite 1631-1631

  8. Steingass, Christof B.; Dickreuter, Jennifer; Kuebler, Sabine; Schweiggert, Ralf M.; Carle, Reinhold

    Influence of fruit logistics on fresh-cut pineapple (Ananas comosus [L.] Merr.) volatiles assessed by HS-SPME–GC–MS analysis

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2021

    Erschienen in: European Food Research and Technology, 247 (2021) 7, Seite 1617-1630

  9. Aroud, Husam Ibrahem; May, Bianca; Dietrich, Helmut; Schweiggert, Ralf; Kemmlein, Sabine

    Influence of processing steps on the fate of ochratoxin A, patulin, and alternariol during production of cloudy and clear apple juices

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2021

    Erschienen in: Mycotoxin Research, 37 (2021) 4, Seite 341-354

  10. Morales, Noelia X. Cruz; Gómez, Katherine Ysabel Villa; Schweiggert, Ralf Martin; Delgado, Grethel Teresa Choque

    Stabilisation of betalains and phenolic compounds extracted from red cactus pear (Opuntia ficus-indica) by spray and freeze-drying using oca (Oxalis tuberosa) starch as drying aid

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    SAGE Publications, 2021

    Erschienen in: Food Science and Technology International, 27 (2021) 5, Seite 456-469

  11. Nübling, Simone; Hägele, Florian; Schweiggert, Ralf M.; Carle, Reinhold; Schmidt, Herbert; Weiss, Agnes

    Effect of Different Wash Water Additives and Deep-Frozen Storage on the Quality of Curly Parsley (Petroselinum crispum var. crispum)

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2019

    Erschienen in: Food and Bioprocess Technology, 12 (2019) 1, Seite 158-165

  12. Lux, Peter E.; Carle, Reinhold; Zacarías, Lorenzo; Rodrigo, María-Jesús; Schweiggert, Ralf M.; Steingass, Christof B.

    Genuine Carotenoid Profiles in Sweet Orange [Citrus sinensis (L.) Osbeck cv. Navel] Peel and Pulp at Different Maturity Stages

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    American Chemical Society (ACS), 2019

    Erschienen in: Journal of Agricultural and Food Chemistry, 67 (2019) 47, Seite 13164-13175

  13. Wen, Xin; Hempel, Judith; Schweiggert, Ralf M.; Ni, Yuanying; Carle, Reinhold

    Carotenoids and Carotenoid Esters of Red and Yellow Physalis (Physalis alkekengi L. and P. pubescens L.) Fruits and Calyces

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    American Chemical Society (ACS), 2017

    Erschienen in: Journal of Agricultural and Food Chemistry, 65 (2017) 30, Seite 6140-6151

  14. Schweiggert, Ralf; Ziegler, Jochen; Metwali, Ehab; Mohamed, Fouad; Almaghrabi, Omar; Kadasa, Naif; Carle, Reinhold

    Carotenoids in mature green and ripe red fruits of tomato (Solanum lycopersicum L.) grown under different levels of irrigation

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    National Library of Serbia, 2017

    Erschienen in: Archives of Biological Sciences, 69 (2017) 2, Seite 305-314

  15. Hempel, Judith; Fischer, Anja; Fischer, Monique; Högel, Josef; Bosy-Westphal, Anja; Carle, Reinhold; Schweiggert, Ralf M.

    Effect of aggregation form on bioavailability of zeaxanthin in humans: a randomised cross-over study

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cambridge University Press (CUP), 2017

    Erschienen in: British Journal of Nutrition, 118 (2017) 9, Seite 698-706

  16. Hägele, Florian; Baur, Svenja; Menegat, Alexander; Gerhards, Roland; Carle, Reinhold; Schweiggert, Ralf M.

    Chlorophyll Fluorescence Imaging for Monitoring the Effects of Minimal Processing and Warm Water Treatments on Physiological Properties and Quality Attributes of Fresh-Cut Salads

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2016

    Erschienen in: Food and Bioprocess Technology, 9 (2016) 4, Seite 650-663