Zum Inhalt springen

  1. Ghimire, Mamata [VerfasserIn]; Qureshy, Lubina Fatimah [VerfasserIn]; Shibata Okamura, Kyoko [VerfasserIn]; Tanimichi Hoberg, Yurie [VerfasserIn]; Wang, Huihui [VerfasserIn]; Winoto Subandoro, Ali [VerfasserIn]

    A Guiding Framework for Nutrition Public Expenditure Reviews

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Washington, DC: World Bank, 2022

    Erschienen in: International Development in Practice

  2. Piatti-Fünfkirchen, Moritz [VerfasserIn]; Liang, Liying [VerfasserIn]; Akuoku, Jonathan Kweku [VerfasserIn]; Mwitende, Patrice [VerfasserIn]

    Rwanda nutrition expenditure and institutional review 2020

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Washington, DC: World Bank Group, 2020

  3. Zeballos, Eliana [VerfasserIn]; Sinclair, Wilson [VerfasserIn]; Park, Timothy A. [VerfasserIn]

    Understanding the components of U.S. food expenditures during recessionary and non-recessionary periods

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Washington, DC: United States Department of Agriculture, Economic Research Service, [2021]

    Erschienen in: Economic research report ; 301

  4. Bina, Justin D. [VerfasserIn]; Tonsor, Glynn T. [VerfasserIn]; Briggeman, Brian C. [VerfasserIn]

    COVID-19 federal aid and household food expenditures

    2023

    Erschienen in: Journal of agricultural and applied economics ; 55(2023), 4 vom: Nov., Seite 567-608

  5. Adams, Samuel Olorunfemi [VerfasserIn]; Fatukasi, A. A. [VerfasserIn]; Adeleye, O. K. [VerfasserIn]

    Socio-demographic factors and household expenditure on food consumption in Ondo State, Ngeria

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2023

    Erschienen in: Business and Economic Research ; 13(2023), 1 vom: März, Seite 1-14

  6. Penrose, Gabrielle [VerfasserIn]; La Cava, Gianni [VerfasserIn]

    Job loss, subjective expectations and household spending

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    [Sydney]: Reserve Bank of Australia, August 2021

    Erschienen in: Reserve Bank of Australia: Research discussion paper ; 2021,8

  7. Karina, Galuh Gusti [VerfasserIn]; Syahnur, Sofyan [VerfasserIn]

    The effect of fertilizer subsidy, food credit, and government expenditure on infrastructure towards food security : demand and supply sides

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2021

    Erschienen in: Economic analysis ; 54(2021), 2, Seite 94-103

  8. Ellison, Brenna [VerfasserIn]; McFadden, Brandon R. [VerfasserIn]; Rickard, Bradley [VerfasserIn]; Wilson, Norbert [VerfasserIn]

    Examining food purchase behavior and food values during the COVID-19 pandemic

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Ithaca, New York, USA: Charles H. Dyson School of Applied Economics and Management, Cornell University, 2020

    Erschienen in: Charles H. Dyson School of Applied Economics and Management: Working papers ; 2020,8

  9. Dong, Diansheng [VerfasserIn]; Stewart, Hayden [VerfasserIn]

    Food taxes and their impacts on food spending

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Washington, DC: United States Department of Agriculture, Economic Research Service, [2021]

    Erschienen in: Economic research report ; 292

  10. Pais, Daniel Francisco [VerfasserIn]; Marques, António Cardoso [VerfasserIn]; Fuinhas, José Alberto [VerfasserIn]

    The cost of healthier and more sustainable food choices : do plant-based consumers spend more on food?

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2022

    Erschienen in: Agricultural and Food Economics ; 10(2022), Artikel-ID 18, Seite 1-21

  11. Marcus, Michelle M. [VerfasserIn]; Yewell, Katherine G. [VerfasserIn] ; National Bureau of Economic Research

    The Effect of Free School Meals on Household Food Purchases : Evidence from the Community Eligibility Provision

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cambridge, Mass: National Bureau of Economic Research, 2021

    Erschienen in: NBER working paper series ; no. w29395

  12. Menezes, Tatiane [VerfasserIn]; Silveira, Fernando Gaiger [VerfasserIn]; Magalhães, Luís Carlos Garcia de [VerfasserIn]; Tomich, Frederico Andrade [VerfasserIn]; Vianna, Salvador Teixeira Werneck [VerfasserIn]

    Gastos alimentares nas grandes regiões urbanas do Brasil : aplicação do modelo AID aos microdados da POF 1995/1996 IBGE

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Rio de Janeiro: Instituto de Pesquisa Econômica Aplicada, julho de 2002

    Erschienen in: Instituto de Pesquisa Econômica Aplicada: Texto para discussão ; 89600