Zum Inhalt springen

  1. Lahner, Elsy [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Tomak [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Grabner, Roman [Verfasser:in von ergänzendem Text]; Vera, Yoab [Verfasser:in von ergänzendem Text]; Rist, Florian [Verfasser:in von ergänzendem Text]

    TOMAK : Malpractice; painting 2013-2015

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Wien: VfmK, Verlag für Moderne Kunst, 2015

  2. Tomak [Illustrator:in]; Stooss, Toni [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Breyer, Emilie [Bearbeiter:in] ; Museum der Moderne Salzburg, Salzburger Museum für Moderne Kunst und Graphische Sammlung

    TOMAK über Salzburg : [ ... erscheint zur gleichnamigen Ausstellung im Museum der Moderne Salzburg Rupertinum von 13. Mai bis 18. Juli 2010]

    Bücher
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Weitra: Publication PN1 - Bibliothek der Provinz, c2010

  3. Tomak [Künstler:in] ; Grabner, Roman [Verfasser:in von ergänzendem Text]; Spindler, Gabriele [Verfasser:in von ergänzendem Text]; Strasser, Christian [Verfasser:in von ergänzendem Text] AKTIONSRAUM LINkZ, AKTIONSRAUM LINkZ

    Tomak : das Schützenfest

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Wien: VfmK Verlag für moderne Kunst GmbH, [2016]

  4. De verstandige kock, of sorghvuldighe huys-houdster: beschryvende, hoe men op de beste en bequaemste manier alderhande spijsen sal koken, stoven, braden, backen en bereyden; met de saussen daer toe dienende: seer dienstigh en profijtelijck in alle huys-houdingen. Oock om veelderleye slagh van taerten en pasteyen toe te stellen. Vermeerdert met de Hollandtse slacht-tydt. Hier is noch achter by gevoeght, de Verstandige confituurmaker, onderwijsende, hoe men van veelderhande vruchten, wortelen, bloemen en bladen &c. goede en nutte confituren sal konnen toemaken en bewaren

    Bücher
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Amsterdam: Buyten & Schipperheijn, 1973 ; Alphen aan den Rijn: Repro-Holland, 1973

  5. Nyland, Petrus [Verfasser:in]

    De Medicyn-Winkel, Of Ervaren Huys-Houder : Zijnde het III. Deel van het Vermakelyk Land-Leven. : Onderwijsende/ hoe men binnen en buiten de Steden heylsame Mediynen voor de gebreken van Menschen en Beesten/ sal toemaken en bereyden. : Met Een Onderrichtinhe, hoe uyt verscheyden Bloemen en Kruyden, nutte en wel-reyckende Wateren, sal konnen uyttrecken, en distilleren.

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    1711 ; Online-Ausgabe, Hannover: Technische Informationsbibliothek (TIB), 2023

    Erschienen in: Nyland, Petrus: Het Vermakelyk Land-leven ; Deel 3: De Medicyn-Winkel, Of Ervaren Huys-Houder ; (1711), 1, Seite 1-38

  6. Nyland, Petrus [Verfasser:in] ; Groot, Gijsbert de [Drucker:in]; Eeckhout, Gerbrand van den [Mitwirkende:r]

    De Medicyn-Winkel, Of Ervaren Huys-Houder : Zijnde het III. Deel van het Vermakelyk Land-Leven. : Onderwijsende/ hoe men binnen en buiten de Steden heylsame Mediynen voor de gebreken van Menschen en Beesten/ sal toemaken en bereyden. : Met Een Onderrichtinhe, hoe uyt verscheyden Bloemen en Kruyden, nutte en wel-reyckende Wateren, sal konnen uyttrecken, en distilleren. : Als mede Den Naerstigen Byen-Houder: Noch is hier achter by-gevoegt Den Verstandigen Kock

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    t' Amsterdam: By de Wed: van Gijsbert de Groot, op de Nieuwendijk, 1711 ; Online-Ausgabe, Hannover: Technische Informationsbibliothek (TIB), 2023

    Erschienen in: Groen, Jan van der: Het Vermakelyk Land-leven. ; 3.1711

  7. De Verstandige Kok, Of Sorghvuldige Huyshoudster : Beschryvende Hoe men op de beste en bequaemste manier alderhande Spijsen sal koocken/ stoven/ braden/ backen/ en bereyden: met de Sauccen daer toe dienende: Seer dienstig/ en profijtelijk in alle Huyshoudingen. Oock om veelderley slag van Taerten en Pasteyen toe te stellen: Vermeerdert met de Hollandse Slacht-Tyd, : Hier is noch achter bygevoeght, de Verstandige Confituurmaker, Onderwijsende/ hoe men van veelderhande Vruchten/ Wortelen/ Bloemen en Bladen, &c. goede/ en nutte Confituren sal konnen toemaken/ en bewaren.

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    [1711] ; Online-Ausgabe, Hannover: Technische Informationsbibliothek (TIB), 2023

    Erschienen in: Nyland, Petrus: Het Vermakelyk Land-leven ; Deel 3: De Medicyn-Winkel, Of Ervaren Huys-Houder ; (1711), 3, Seite 57-88

  8. Groot, Gijsbert de [Verlag]

    De Verstandige Kock, Of Sorghvuldige Huyshoudster : Beschryvende Hoe men op de beste en bequaemste manier alderhande Spijsen sal koocken, stoven, braden, backen, en bereyden; met de Sauccen daer toe dienende ; Seer dienstigh, en profijtelijck in alle Huyshoudingen. Oock om veelderley slagh van Taerten en Pasteyen toe te stellen ; Vermeerdert met de Hollandtse Slacht-Tydt ; Hier is noch achter bygevoeght, de Verstandige Confituurmaker, Onderwijsende, hoe men van veelderhande Vruchten, Wortelen, Bloemen en Bladen, &c. goede, en nutte Confituren sal konnen toemaken, en bewaren

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Amsterdam: Groot, 1686 ; Online-Ausgabe, Gotha: Forschungsbibliothek Gotha, 2022

    Erschienen in: Nyland, Petrus: Het III. Deel van het Vermakelyck Landt-Leven ; Deel 3: De Medicyn-Winckel, Of Ervaren Huys-Houder ; 1686

  9. Boucharlat, Rémy

    B. Hoffmann, R. Gale, R. Thomar, A. Nazifi, J. Nokandeh, J. Ratcliffe, M. Fattahi, J.J. Van Rensburg, M. Ershadi, S. Friffiths, M. Mahmoudi, R. Ainsle, E. Safari Tomak, T. Wilkinson, E. W. Sauer, H. Omrani Rekavandi. « An Imperial Frontier of the Sasan

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    OpenEdition, 2010

    Erschienen in: Abstracta Iranica (2010) Volume 30

  10. Glasse, Hannah [Verfasser:in]

    The art of cookery, made plain and easy : which far exceeds anything of the kind yet published. Containing, I. How to Roast and Boil to perfection every Thing necessary to be sent up to Table. II. Of Made-Dishes. III. How expensive a French Cook's Sauce is. IV. To make a Number of pretty little Dishes for a Supper or Side-Dish, and Littlecorner-Dishes for a great Table V. To dress Fish. VI. Of Soops and Broths. Vii. Of Puddings. Viii. Of Pies. IX. For a Lent Dinner; a Number of good Dishes, which you may make use of at any other Time. X. Directions to prepare proper Food for the Sick. XI. For Captains of Ships; how to make all useful Things for a Voyage; and setting out a Table on board a Ship. XII. Of Hogs Puddings, Sausages, &c. XIII. To pot and make Hams, &c. XIV. Of Pickling. XV. Of making Cakes, &c. XVI. Of Cheesecakes, Creams, Jellies, Whip-Syllabubs, &c. XVII. Of made Wines, Brewing, French Bread, Muffins, &c. XVIII. Jarring Cherries and Preserves, &c. XIX. Tomake Anchovies, Vermicella, Catchup, Vinegar, and to keep Artichokes, French Beans, &c. XX. Of Distilling. XXI. How to Market; the Seasons of the Year for Butchers Meat, Poultry, Fish, Herbs, Roots, and Fruit. XXII. A certain Cure for the Bite of a Mad-Dog. By Dr. Mead. XXIII. A Receipt to keep clear from Buggs. To which are added, by way of appendix, one hundred and fifty new and useful receipts, and a copious index. By a lady - [The eighth edition]

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    London: printed for A. Millar, J. and R. Tonson, W. Strahan, T. Caslon, B. Law, and A. Hamilton, M.DCC.LXIII. [1763] ; Online-Ausg., Farmington Hills, Mich: Cengage Gale, 2009