Zum Inhalt springen

  1. Dubuisson, Carine [Verfasser:in]

    School canteen and diet of children and adolescents in France: current situation and efficiency of the regulation ; Restauration scolaire et alimentation des enfants et des adolescents en France : état des lieux et efficacité de la réglementation

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: HAL CCSD, 2013

  2. Éperon, Isabelle; Luyet, Carine; Yaron, Michal; Dubuisson, Jean; Dubuisson, Jean-Bernard

    Prise en charge [b]laparoscopique[/b] des prolapsus génitaux par suspension latérale au moyen d’une prothèse : une série de 377 cas

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Médecine et Hygiène, 2011

    Erschienen in: Revue Médicale Suisse, 7 (2011) 314, Seite 2084-2088

  3. El Ouadrhiri, Youssef; Duché, Pascale; Vuillemin, Anne; Carillo, Sandrine; Pinard, Peggy; Dubuisson, Carine; Margaritis, Irene

    P09-02 Risks assessment related to physical activity and sedentary lifestyle profiles among French children and adolescents

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Oxford University Press (OUP), 2022

    Erschienen in: European Journal of Public Health, 32 (2022) Supplement_2

  4. Dubuisson, Carine; Dufour, Ariane; Carrillo, Sandrine; Drouillet-Pinard, Peggy; Havard, Sabrina; Volatier, Jean-Luc

    The Third French Individual and National Food Consumption (INCA3) Survey 2014–2015: method, design and participation rate in the framework of a European harmonization process

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cambridge University Press (CUP), 2019

    Erschienen in: Public Health Nutrition, 22 (2019) 4, Seite 584-600

  5. Dubuisson, Carine; Dufour, Ariane; Carrillo, Sandrine; Drouillet-Pinard, Peggy; Havard, Sabrina; Volatier, Jean-Luc

    The Third French Individual and National Food Consumption (INCA3) Survey 2014–2015: method, design and participation rate in the framework of a European harmonization process – ERRATUM

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cambridge University Press (CUP), 2019

    Erschienen in: Public Health Nutrition, 22 (2019) 4, Seite 601-602

  6. Drouillet-Pinard, Peggy; Dubuisson, Carine; Bordes, Isabelle; Margaritis, Irène; Lioret, Sandrine; Volatier, Jean-Luc

    Socio-economic disparities in the diet of French children and adolescents: a multidimensional issue

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cambridge University Press (CUP), 2017

    Erschienen in: Public Health Nutrition, 20 (2017) 5, Seite 870-882

  7. Dubuisson, Carine; Lioret, Sandrine; Dufour, Ariane; Calamassi-Tran, Gloria; Volatier, Jean-Luc; Lafay, Lionel; Turck, Dominique

    The relationship between school lunch attendance and the food intakes of French schoolchildren aged 3–17 years

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cambridge University Press (CUP), 2015

    Erschienen in: Public Health Nutrition, 18 (2015) 9, Seite 1647-1657

  8. Bocquier, Aurélie; Vieux, Florent; Lioret, Sandrine; Dubuisson, Carine; Caillavet, France; Darmon, Nicole

    Socio-economic characteristics, living conditions and diet quality are associated with food insecurity in France

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cambridge University Press (CUP), 2015

    Erschienen in: Public Health Nutrition, 18 (2015) 16, Seite 2952-2961

  9. Camilleri, Géraldine M.; Verger, Eric O.; Huneau, Jean-François; Carpentier, Florence; Dubuisson, Carine; Mariotti, François

    Plant and Animal Protein Intakes Are Differently Associated with Nutrient Adequacy of the Diet of French Adults

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Elsevier BV, 2013

    Erschienen in: The Journal of Nutrition, 143 (2013) 9, Seite 1466-1473

  10. Bertin, Mélanie; Lafay, Lionel; Calamassi-Tran, Gloria; Volatier, Jean-Luc; Dubuisson, Carine

    School meals in French secondary state schools: do national recommendations lead to healthier nutrition on offer?

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cambridge University Press (CUP), 2012

    Erschienen in: British Journal of Nutrition, 107 (2012) 3, Seite 416-427

  11. Dubuisson, Carine; Lioret, Sandrine; Dufour, Ariane; Calamassi-Tran, Gloria; Volatier, Jean-Luc; Lafay, Lionel; Turck, Dominique

    Socio-economic and demographic variations in school lunch participation of French children aged 3–17 years

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cambridge University Press (CUP), 2011

    Erschienen in: Public Health Nutrition, 14 (2011) 2, Seite 227-238

  12. Dubuisson, Carine; Lioret, Sandrine; Touvier, Mathilde; Dufour, Ariane; Calamassi-Tran, Gloria; Volatier, Jean-Luc; Lafay, Lionel

    Trends in food and nutritional intakes of French adults from 1999 to 2007: results from the INCA surveys

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cambridge University Press (CUP), 2010

    Erschienen in: British Journal of Nutrition, 103 (2010) 7, Seite 1035-1048

  13. Salomé, Marion; Arrazat, Laura; Wang, Juhui; Dufour, Ariane; Dubuisson, Carine; Volatier, Jean-Luc; Huneau, Jean-François; Mariotti, François

    Contrary to ultra-processed foods, the consumption of unprocessed or minimally processed foods is associated with favorable patterns of protein intake, diet quality and lower cardiometabolic risk in French adults (INCA3)

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2021

    Erschienen in: European Journal of Nutrition, 60 (2021) 7, Seite 4055-4067

  14. Salomé, Marion; de Gavelle, Erwan; Dufour, Ariane; Dubuisson, Carine; Volatier, Jean-Luc; Fouillet, Hélène; Huneau, Jean-François; Mariotti, François

    Plant-Protein Diversity Is Critical to Ensuring the Nutritional Adequacy of Diets When Replacing Animal With Plant Protein: Observed and Modeled Diets of French Adults (INCA3)

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Elsevier BV, 2020

    Erschienen in: The Journal of Nutrition, 150 (2020) 3, Seite 536-545

  15. Lioret, Sandrine; Touvier, Mathilde; Balin, Morgan; Huybrechts, Inge; Dubuisson, Carine; Dufour, Ariane; Bertin, Mélanie; Maire, Bernard; Lafay, Lionel

    Characteristics of energy under-reporting in children and adolescents

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cambridge University Press (CUP), 2011

    Erschienen in: British Journal of Nutrition, 105 (2011) 11, Seite 1671-1680