Zum Inhalt springen

  1. Forner, Frank [Verfasser:in] ; Stangl, Gabriele I. [Akademische:r Betreuer:in]; Egert, Sarah [Akademische:r Betreuer:in] Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg

    Aufbau einer deutschen Datenbank für bioaktive Pflanzenstoffe und Erweiterung des nutriRECIPE-Algorithmus um bioaktive Pflanzenstoffe sowie Bewertung von Mahlzeiten in der Gemeinschaftsverpflegung und Lebensmitteln im Lebensmitteleinzelhandel

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Halle; Wittenberg, [2024?]

  2. Crommen, Silke [Verfasser:in]; Egert, Sarah [Verfasser:in]

    A specifically tailored multistrain probiotic and micronutrient mixture affects nonalcoholic fatty liver disease : related markers in patients with obesity after mini gastric bypass surgery

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    22 November 2021

    Erschienen in: The journal of nutrition ; 152(2022), 2, Seite 408-418

  3. Diekmann, Christina [Verfasser:in]; Egert, Sarah [Verfasser:in]

    Acute impact of dietary pattern and walking on postprandial attention, mood, and satiety in older adults : a randomized crossover trial

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    26 September 2019

    Erschienen in: Nutrients ; 11(2019,10), Artikel-Nummer 2294, 15 Seiten

  4. Schönknecht, Yannik B. [Verfasser:in]; Egert, Sarah [Verfasser:in]

    Acute effects of three different meal patterns on postprandial metabolism in older individuals with a risk phenotype for cardiometabolic diseases : a randomized controlled crossover trial

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    29 March 2020

    Erschienen in: Molecular nutrition & food research ; 64(2020), 9, Artikel-ID 1901035, Seite 1-13

  5. Prada Acuña, Marcela [Verfasser:in] ; Egert, Sarah [Akademische:r Betreuer:in]; Lorkowski, Stefan [Akademische:r Betreuer:in]; Schulze, Matthias Bernd [Akademische:r Betreuer:in]; Weikert, Cornelia [Akademische:r Betreuer:in] Universität Potsdam

    Fatty acid biomarkers of intake and metabolism and their association with type 2 diabetes

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Potsdam, 2022

  6. Neumann, Hannah F. [Verfasser:in]; Frank, Jan [Verfasser:in]; Venturelli, Sascha [Verfasser:in]; Egert, Sarah [Verfasser:in]

    Bioavailability and cardiometabolic effects of xanthohumol : evidence from animal and human studies

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    30 December 2021

    Erschienen in: Molecular nutrition & food research ; 66(2022), 6, Artikel-ID 2100831, Seite 1-16

  7. Leischner, Christian [Verfasser:in]; Egert, Sarah [Verfasser:in]; Burkard, Markus [Verfasser:in]; Venturelli, Sascha [Verfasser:in]

    Potential protective protein components of cow’s milk against certain tumor entities

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    8 June 2021

    Erschienen in: Nutrients ; 13(2021), 6, Artikel-ID 1974, Seite 1-18

  8. Nöthlings, Ute [Verfasser:in]; Stehle, Peter [Verfasser:in]; Egert, Sarah [Verfasser:in]; Schieber, Andreas [Verfasser:in] ; Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn Professur für Ernährungsepidemiologie

    Schlussbericht Diet-Body-Brain 1. Förderphase 2015-2018 : Projektlaufzeit: 01.05.2015-31.07.2018

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Bonn: Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn, [2018?]

  9. Frank, Jan [Verfasser:in]; Egert, Sarah [Verfasser:in]; Podszun, Maren C. [Verfasser:in]; Venturelli, Sascha [Verfasser:in]; Classen, Hans-Georg [Verfasser:in]

    The role of biofactors in the prevention and treatment of age-related diseases

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    26 March 2021

    Erschienen in: Biofactors ; 47(2021), 4, Seite 522-550

  10. Ströhle, Alexander [Verfasser:in]; Richter, Margrit [Verfasser:in]; González-Gross, Marcela [Verfasser:in]; Neuhäuser-Berthold, Monika [Verfasser:in]; Wagner, Karl-Heinz [Verfasser:in]; Leschik-Bonnet, Eva [Verfasser:in]; Egert, Sarah [Verfasser:in]

    The Revised D-A-CH-Reference Values for the Intake of Vitamin B 12 : Prevention of Deficiency and Beyond - [published Version]

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Weinheim : Wiley-VCH Verlag, 2019

    Erschienen in: Molecular Nutrition and Food Research 63 (2019), Nr. 6

  11. van Lent, Debora Melo [Verfasser:in]; Egert, Sarah [Verfasser:in]; Wolfsgruber, Steffen [Verfasser:in]; Kleineidam, Luca [Verfasser:in]; Weinhold, Leonie [Verfasser:in]; Wagner-Thelen, Holger [Verfasser:in]; Maier, Wolfgang [Verfasser:in]; Jessen, Frank [Verfasser:in]; Ramirez, Alfredo [Verfasser:in]; Schmid, Matthias [Verfasser:in]; Scherer, Martin [Verfasser:in]; Riedel-Heller, Steffi G. [Verfasser:in]; Wagner, Michael [Verfasser:in]

    Eicosapentaenoic Acid Is Associated with Decreased Incidence of Alzheimer’s Dementia in the Oldest Old

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Basel: MDPI, [2023]

    Erschienen in: Nutrients ; 13,2, (2021)

  12. Zittermann, Armin [Verfasser:in]; Schmidt, Annemarie [Verfasser:in]; Haardt, Julia [Verfasser:in]; Kalotai, Nicole [Verfasser:in]; Lehmann, Andreas [Verfasser:in]; Egert, Sarah [Verfasser:in]; Ellinger, Sabine [Verfasser:in]; Kroke, Anja [Verfasser:in]; Lorkowski, Stefan [Verfasser:in]; Louis, Sandrine [Verfasser:in]; Schulze, Matthias Bernd [Verfasser:in]; Schwingshackl, Lukas [Verfasser:in]; Siener, Roswitha [Verfasser:in]; Stangl, Gabriele I. [Verfasser:in]; Volkert, Dorothee [Verfasser:in]; Watzl, Bernhard [Verfasser:in]; Bischoff-Ferrari, Heike [Verfasser:in]

    Protein intake and bone health : an umbrella review of systematic reviews for the evidence-based guideline of the German Nutrition Society

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2023

    Erschienen in: Osteoporosis international ; 34(2023), 8, Seite 1335-1353

  13. Maretzke, Friederike [Verfasser:in]; Bechthold, Angela [Verfasser:in]; Egert, Sarah [Verfasser:in]; Ernst, Jana B. [Verfasser:in]; Melo van Lent, Debora [Verfasser:in]; Pilz, Stefan [Verfasser:in]; Reichrath, Jörg [Verfasser:in]; Stangl, Gabriele I. [Verfasser:in]; Stehle, Peter [Verfasser:in]; Volkert, Dorothee [Verfasser:in]; Wagner, Michael [Verfasser:in]; Waizenegger, Julia [Verfasser:in]; Zittermann, Armin [Verfasser:in]; Linseisen, Jakob [Verfasser:in] ; Deutsche Gesellschaft für Ernährung

    Role of vitamin D in preventing and treating selected extraskeletal diseases : an umbrella review

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    31 March 2020

    Erschienen in: Nutrients ; 12(2020,4), Artikel-Nummer 969, 36 Seiten

  14. Boeing, Heiner [Verfasser:in]; Amini, Anna M. [Verfasser:in]; Haardt, Julia [Verfasser:in]; Schmidt, Annemarie [Verfasser:in]; Bischoff-Ferrari, Heike [Verfasser:in]; Buyken, Anette E. [Verfasser:in]; Egert, Sarah [Verfasser:in]; Ellinger, Sabine [Verfasser:in]; Kroke, Anja [Verfasser:in]; Lorkowski, Stefan [Verfasser:in]; Louis, Sandrine [Verfasser:in]; Nimptsch, Katharina [Verfasser:in]; Schulze, Matthias Bernd [Verfasser:in]; Schutkowski, Alexandra [Verfasser:in]; Schwingshackl, Lukas [Verfasser:in]; Siener, Roswitha [Verfasser:in]; Zittermann, Armin [Verfasser:in]; Watzl, Bernhard [Verfasser:in]; Stangl, Gabriele I. [Verfasser:in]

    Dietary protein and blood pressure : an umbrella review of systematic reviews and evaluation of the evidence

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2024

    Erschienen in: European journal of nutrition ; 63(2024), 4, Seite 1041-1058

  15. Ellinger, Sabine [Verfasser:in]; Amini, Anna M. [Verfasser:in]; Haardt, Julia [Verfasser:in]; Lehmann, Andreas [Verfasser:in]; Schmidt, Annemarie [Verfasser:in]; Bischoff-Ferrari, Heike [Verfasser:in]; Buyken, Anette E. [Verfasser:in]; Kroke, Anja [Verfasser:in]; Kühn, Tilman [Verfasser:in]; Louis, Sandrine [Verfasser:in]; Lorkowski, Stefan [Verfasser:in]; Nimptsch, Katharina [Verfasser:in]; Schulze, Matthias Bernd [Verfasser:in]; Schwingshackl, Lukas [Verfasser:in]; Siener, Roswitha [Verfasser:in]; Stangl, Gabriele I. [Verfasser:in]; Volkert, Dorothee [Verfasser:in]; Zittermann, Armin [Verfasser:in]; Watzl, Bernhard [Verfasser:in]; Egert, Sarah [Verfasser:in]

    Protein intake and body weight, fat mass and waist circumference : an umbrella review of systematic reviews for the evidence-based guideline on protein intake of the German Nutrition Society

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2024

    Erschienen in: European journal of nutrition ; 63(2024), 1, Seite 3-32

  16. Melo van Lent, Debora [Verfasser:in]; Egert, Sarah [Verfasser:in]; Wolfsgruber, Steffen [Verfasser:in]; Kleineidam, Luca [Verfasser:in]; Weinhold, Leonie [Verfasser:in]; Wagner-Thelen, Holger [Verfasser:in]; Stoffel-Wagner, Birgit [Verfasser:in]; Bickel, Horst [Verfasser:in]; Wiese, Birgitt [Verfasser:in]; Weyerer, Siegfried [Verfasser:in]; Pentzek, Michael [Verfasser:in]; Jessen, Frank [Verfasser:in]; Schmid, Matthias [Verfasser:in]; Maier, Wolfgang [Verfasser:in]; Scherer, Martin [Verfasser:in]; Riedel-Heller, Steffi G. [Verfasser:in]; Ramirez, Alfredo [Verfasser:in]; Wagner, Michael [Verfasser:in]

    Low serum vitamin D status is associated with incident Alzheimer’s dementia in the oldest old

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2023

    Erschienen in: Nutrients ; 15(2023), 1, Artikel-ID 61, Seite 1-15

  17. Kroke, Anja [Verfasser:in]; Schmidt, Annemarie [Verfasser:in]; Amini, Anna M. [Verfasser:in]; Kalotai, Nicole [Verfasser:in]; Lehmann, Andreas [Verfasser:in]; Haardt, Julia [Verfasser:in]; Bauer, Jürgen M. [Verfasser:in]; Bischoff-Ferrari, Heike [Verfasser:in]; Boeing, Heiner [Verfasser:in]; Egert, Sarah [Verfasser:in]; Ellinger, Sabine [Verfasser:in]; Kühn, Tilman [Verfasser:in]; Louis, Sandrine [Verfasser:in]; Lorkowski, Stefan [Verfasser:in]; Nimptsch, Katharina [Verfasser:in]; Remer, Thomas [Verfasser:in]; Schulze, Matthias Bernd [Verfasser:in]; Siener, Roswitha [Verfasser:in]; Stangl, Gabriele I. [Verfasser:in]; Volkert, Dorothee [Verfasser:in]; Zittermann, Armin [Verfasser:in]; Buyken, Anette E. [Verfasser:in]; Watzl, Bernhard [Verfasser:in]; Schwingshackl, Lukas [Verfasser:in] ; Deutsche Gesellschaft für Ernährung

    Dietary protein intake and health-related outcomes : a methodological protocol for the evidence evaluation and the outline of an evidence to decision framework underlying the evidence-based guideline of the German Nutrition Society

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    14 January 2022

    Erschienen in: European journal of nutrition ; 61(2022), 4, Seite 2091-2101