Zum Inhalt springen

  1. Mykhaylov, Valerii; Samokhvalova, Olga; Kucheruk, Zinoviya; Kasabova, Kateryna; Simakova, Olga; Goriainova, Iuliia; Rogovaya, Alla; Choni, Inna

    Influence of microbial polysaccharides on the formation of structure of protein-free and gluten-free flour-based products

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Private Company Technology Center, 2019

    Erschienen in: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies

  2. Mykhaylov, Valerii; Samokhvalova, Olga; Kucheruk, Zinoviya; Kasabova, Kateryna; Simakova, Olga; Goriainova, Iuliia; Rogovaya, Alla; Choni, Inna

    STUDY OF MICROBIAL POLYSACCHARIDES’ IMPACT ON ORGANOLEPTIC AND PHYSICAL-CHEMICAL PARAMETERS OF PROTEIN-FREE AND GLUTEN-FREE FLOURY PRODUCTS

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    OU Scientific Route, 2019

    Erschienen in: EUREKA: Life Sciences

  3. Kasabova, Kateryna; Zagorulko, Aleksey; Zahorulko, Andreii; Shmatchenko, Nataliа; Simakova, Olga; Goriainova, Iuliia; Volodko, Olga; Mironov, Denis

    Improving pastille manufacturing technology using the developed multicomponent fruit and berry paste

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Private Company Technology Center, 2021

    Erschienen in: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies