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  1. Oldham, John M. [Verfasser:in]; Morris, Lois B. [Verfasser:in] ; Höner, Rita [Übersetzer:in] Westarp Verlagsservicegesellschaft mbH

    Ihr Persönlichkeits-Portrait : warum Sie genauso denken, lieben und sich verhalten, wie Sie es tun - [7. Auflage 2017 ; unveränderter Nachdruck der 6. Auflage 2010]

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    Hohenwarsleben: Westarp Verlagsservicegesellschaft mbH, [2017]

    Erschienen in: Edition Klotz

  2. Rita de Cássia Avellaneda Guimarães; Simone Palma Favaro; Antonio Camilo Arguelho Viana; José Antônio Braga Neto; Valdir Augusto Neves; Michael Robin Honer

    Study of the proteins in the defatted flour and protein concentrate of baru nuts (Dipteryx alata Vog)

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    2012

    Erschienen in: Food Science and Technology, 32 (2012) 3, Seite 464-470

  3. Guimarães, Rita de Cássia Avellaneda; Favaro, Simone Palma; Viana, Antonio Camilo Arguelho; Braga Neto, José Antônio; Neves, Valdir Augusto; Honer, Michael Robin

    Study of the proteins in the defatted flour and protein concentrate of baru nuts (Dipteryx alata Vog)

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    FapUNIFESP (SciELO), 2012

    Erschienen in: Food Science and Technology, 32 (2012) 3, Seite 464-470

  4. Rita de Cássia Avellaneda Guimarães; Simone Palma Favaro; Antonio Camilo Arguelho Viana; José Antônio Braga Neto; Valdir Augusto Neves; Michael Robin Honer

    Study of the proteins in the defatted flour and protein concentrate of baru nuts (Dipteryx alata Vog) Estudo das proteínas da farinha desengordurada e concentrado protéico de castanhas de baru (Dipteryx alata Vog)

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    2012

    Erschienen in: Food Science and Technology, 32 (2012) 3, Seite 464-470

  5. Rita de Cássia Avellaneda Guimarães; Simone Palma Favaro; Anderson Dias Vieira de Souza; Cláudia Muniz Soares; Ângela Alves Nunes; Lincoln Carlos Silva de Oliveira; Michael Robin Honer

    Thermal properties of defatted meal, concentrate, and protein isolate of baru nuts (Dipteryx alata Vog.)

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    2012

    Erschienen in: Food Science and Technology, 32 (2012) 1, Seite 52-55

  6. Guimarães, Rita de Cássia Avellaneda; Favaro, Simone Palma; Souza, Anderson Dias Vieira de; Soares, Cláudia Muniz; Nunes, Ângela Alves; Oliveira, Lincoln Carlos Silva de; Honer, Michael Robin

    Thermal properties of defatted meal, concentrate, and protein isolate of baru nuts (Dipteryx alata Vog.)

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    FapUNIFESP (SciELO), 2012

    Erschienen in: Food Science and Technology, 32 (2012) 1, Seite 52-55

  7. Rita de Cássia Avellaneda Guimarães; Simone Palma Favaro; Anderson Dias Vieira de Souza; Cláudia Muniz Soares; Ângela Alves Nunes; Lincoln Carlos Silva de Oliveira; Michael Robin Honer

    Thermal properties of defatted meal, concentrate, and protein isolate of baru nuts (Dipteryx alata Vog.) Propriedades térmicas de farinha desengordurada, concentrado e isolado proteico de baru (Dipteryx alata Vog.)

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    2012

    Erschienen in: Food Science and Technology, 32 (2012) 1, Seite 52-55