Zum Inhalt springen

  1. Laar, Amos [VerfasserIn]; Barnes, Amy [VerfasserIn]; Aryeetey, Richmond [VerfasserIn]; Tandoh, Akua [VerfasserIn]; Bash, Kristin [VerfasserIn]; Mensah, Kobby [VerfasserIn]; Zotor, Francis [VerfasserIn]; Vandevijvere, Stefanie [VerfasserIn]; Holdsworth, Michelle [VerfasserIn]

    Implementation of healthy food environment policies to prevent nutrition-related non-communicable diseases in Ghana : national experts’ assessment of government action

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2020

    Erschienen in: Food policy ; Volume 93, (May 2020), article 101907, Seiten 1-12

  2. Holdsworth, Michelle [VerfasserIn]; Nicolaou, Mary [VerfasserIn]; Langøien, Lars Jørun [VerfasserIn]; Osei-Kwasi, Hibbah Araba [VerfasserIn]; Chastin, Sebastien F M [VerfasserIn]; Stok, F. Marijn [VerfasserIn]; Capranica, Laura [VerfasserIn]; Lien, Nanna [VerfasserIn]; Terragni, Laura [VerfasserIn]; Monsivais, Pablo [VerfasserIn]; Mazzocchi, Mario [VerfasserIn]; Maes, Lea [VerfasserIn]; Roos, Gun [VerfasserIn]; Mejean, Caroline [VerfasserIn]; Powell, Katie [VerfasserIn]; Stronks, Karien [VerfasserIn]

    Developing a systems-based framework of the factors influencing dietary and physical activity behaviours in ethnic minority populations living in Europe - a DEDIPAC study

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Konstanz: Bibliothek der Universität Konstanz, 2017