Zum Inhalt springen

  1. Cagnasso, Iris [Verfasser:in]; Sacco, Alessio [Verfasser:in]; Petrozziello, Maurizio [Verfasser:in]; Bonello, Federica [Verfasser:in]; Aspraudi, Andriani [Verfasser:in]; Giacosa, Simone [Verfasser:in]; Rossi, Andrea Mario [Verfasser:in]; Durbiano, Francesca [Verfasser:in]

    Evidence of a Systematic Underestimation of Free Sulfur Dioxide by the Aeration-Oxidation Method Approved by Oiv

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    [S.l.]: SSRN, [2022]

  2. Petrozziello, Maurizio; Torchio, Fabrizio; Piano, Federico; Giacosa, Simone; Ugliano, Maurizio; Bosso, Antonella; Rolle, Luca

    Impact of Increasing Levels of Oxygen Consumption on the Evolution of Color, Phenolic, and Volatile Compounds of Nebbiolo Wines

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Frontiers Media SA, 2018

    Erschienen in: Frontiers in Chemistry, 6 (2018)

  3. Bosso, Antonella; Motta, Silvia; Panero, Loretta; Petrozziello, Maurizio; Asproudi, Andriani; Lopez, Ricardo; Guaita, Massimo

    Use of polyaspartates for the tartaric stabilisation of white and red wines and side effects on wine characteristics

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Universite de Bordeaux, 2020

    Erschienen in: OENO One, 54 (2020) 1, Seite 15-26

  4. Nardi, Tiziana; Panero, Loretta; Petrozziello, Maurizio; Guaita, Massimo; Tsolakis, Christos; Cassino, Claudio; Vagnoli, Paola; Bosso, Antonella

    Managing wine quality using Torulaspora delbrueckii and Oenococcus oeni starters in mixed fermentations of a red Barbera wine

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2019

    Erschienen in: European Food Research and Technology, 245 (2019) 2, Seite 293-307

  5. Guaita, Massimo; Petrozziello, Maurizio; Panero, Loretta; Tsolakis, Christos; Motta, Silvia; Bosso, Antonella

    Influence of early seeds removal on the physicochemical, polyphenolic, aromatic and sensory characteristics of red wines from Gaglioppo cv

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2017

    Erschienen in: European Food Research and Technology, 243 (2017) 8, Seite 1311-1322

  6. Costantini, Antonella; Vaudano, Enrico; Cravero, Maria Carla; Petrozziello, Maurizio; Piano, Federico; Bernasconi, Attilio; Garcia-Moruno, Emilia

    Dry ice blasting, a new tool for barrel regeneration treatment

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2016

    Erschienen in: European Food Research and Technology, 242 (2016) 10, Seite 1673-1683

  7. Vigentini, Ileana; Maghradze, David; Petrozziello, Maurizio; Bonello, Federica; Mezzapelle, Vito; Valdetara, Federica; Failla, Osvaldo; Foschino, Roberto

    Indigenous Georgian Wine-Associated Yeasts and Grape Cultivars to Edit the Wine Quality in a Precision Oenology Perspective

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Frontiers Media SA, 2016

    Erschienen in: Frontiers in Microbiology, 7 (2016)

  8. Piano, Federico; Petrozziello, Maurizio; Vaudano, Enrico; Bonello, Federica; Ferreira, Vicente; Zapata, Julián; Hernández-Orte, Purificación

    Aroma compounds and sensory characteristics of Arneis Terre Alfieri DOC wines: the concentration of polyfunctional thiols and their evolution in relation to different ageing conditions

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2014

    Erschienen in: European Food Research and Technology, 239 (2014) 2, Seite 267-277

  9. Guaita, Massimo; Petrozziello, Maurizio; Motta, Silvia; Bonello, Federica; Cravero, Maria Carla; Marulli, Concezio; Bosso, Antonella

    Effect of the Closure Type on the Evolution of the Physical‐Chemical and Sensory Characteristics of a Montepulciano d'Abruzzo Rosé Wine

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Wiley, 2013

    Erschienen in: Journal of Food Science, 78 (2013) 2

  10. Bonello, Federica; Danieli, Fabio; Ragkousi, Vasiliki; Ferrandino, Alessandra; Petrozziello, Maurizio; Asproudi, Andriani; La Notte, Pierfederico; Pirolo, Costantino Silvio; Roseti, Vincenzo

    Aromatic Profiling of New Table Grape Varieties Using Gas Chromatography/Mass Spectrometry and Olfactometry

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    MDPI AG, 2024

    Erschienen in: Plants, 13 (2024) 13, Seite 1820

  11. Cagnasso, Iris; Sacco, Alessio; Petrozziello, Maurizio; Bonello, Federica; Aspraudi, Andriani; Giacosa, Simone; Rossi, Andrea Mario; Durbiano, Francesca

    Evidence of a Systematic Underestimation of Free Sulfur Dioxide by the Aeration-Oxidation Method Approved by Oiv

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Elsevier BV, 2022

    Erschienen in: SSRN Electronic Journal (2022)