TY - GEN
AU - Korte, Imke Marie
AU - Kreyenschmidt, Judith
AU - Pude, Ralf
TI - Assessment of different innovative packaging strategies to maintain the quality of fresh produce
PB - Universitäts- und Landesbibliothek Bonn
KW - Lebensmittel
KW - Verpackungsmaterial
KW - Kunststoffverpackung
KW - Lebensmittelqualität
KW - Nachhaltigkeit
KW - Nachhaltige Verpackung
KW - Antimikrobielle Aktivität
KW - Qualitätsverlust
KW - Lebensmittelverschwendung
KW - Sustainable Packaging
KW - Antimicrobial Activity
KW - Quality Loss
KW - Food Waste
PY - 2023
N2 - In: https://doi.org/10.3390/app11115307
N2 - In: https://doi.org/10.1002/pts.2728
N2 - In: https://doi.org/10.1016/j.fufo.2023.100218
N2 - In: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2023.109669
CY - Bonn
UR - http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2
ER -
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