TY - GEN
AU - ISO/TC 186 Schneidwaren, Bestecke und Tafel- und Dekorationswaren
AU - ISO/TC 186 Cutlery and table and decorative metal hollow-ware
AU - ISO/TC 186 Coutellerie, couverts et orfèvrerie métallique décorative et de table
AU - ISO Internationale Organisation für Normung
AU - ISO International Organization for Standardization
AU - ISO Organisation Internationale de Normalisation
TI - ISO 8442-9 Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 9: Requirements for ceramic knives
ET - 2018-02-00
PB - International Organization for Standardization
KW - Gebrauchsfähigkeit
KW - Gebrauchstauglichkeit
KW - Markierung
KW - Prüfung
KW - Sachmittel
KW - tiefes Geschirr
KW - Begriffe
KW - Bearbeiten
KW - Markieren
KW - Tafelgerät
KW - Zweck
KW - Leistungsprüfung
KW - Zubereitung
KW - Messer
KW - Nahrungsmittel
KW - Klinge
KW - Lebensmittelverarbeitungsverfahren
KW - Bedarfsgegenstand
KW - Schneidstahl
KW - Fertigung
KW - Widerstandsfähigkeit
KW - Anwendung
KW - Widerstand
KW - Werkstoffprofil
KW - Beständigkeit
KW - Keramikerzeugnis
KW - Schnittkante
KW - Fabrikation
KW - Lebensmittelverarbeitung
KW - Material
KW - Aufbereitung
KW - Resistanz
KW - Messerklinge
KW - Besteck
KW - Einsatz
KW - Zerspanwerkzeug
KW - keramisch
KW - Geschirr
KW - Schneideeinrichtung
KW - Resistenz
KW - Schneidgerät
KW - Schärfe
KW - Bearbeitung
KW - Prüfverfahren
KW - Rand
KW - Keramik
KW - Verarbeiten
KW - Essbesteck
KW - Materialanforderung
KW - Schneidarbeit
KW - Kante
KW - Lebensmittel
KW - Schneide
KW - Spezifikation
KW - Prüfen
KW - Benutzung
KW - Ausarbeitung
KW - Verwendung
KW - Definition
KW - Gebrauch
KW - Stoff
KW - Speisezubereitungsgerät
KW - Schneidblatt
KW - Strömungswiderstand
KW - technische Spezifikation
KW - Vorbereitung
KW - Kennzeichnung
KW - Einzelbestimmung
KW - Kenntlichmachung
KW - Lebensmittelerzeugnis
KW - Anfertigung
KW - Essgeschirr
KW - Versuch
KW - Schneidwerkzeug
KW - Dateibearbeitung
KW - Anforderung
KW - Werkstoff
KW - Stempelung
KW - Herstellung
KW - Prüfbedingung
KW - Verarbeitung
KW - Preparation
KW - Cutting tools
KW - Resistors
KW - Blades
KW - Tableware
KW - Purpose
KW - Ceramics
KW - Marking
KW - Single determination
KW - Cutting device
KW - Food products
KW - Edge
KW - Sharpness
KW - Specification
KW - Cutlery
KW - Flat ware
KW - Table holloware
KW - Materials
KW - Testing
KW - Resistance
KW - Definitions
KW - Ceramic
KW - Articles
KW - Cutting edge
KW - Hollow-ware
KW - Usage
KW - Knives
KW - Rim
KW - Use
KW - Production
KW - Fitness for purpose
KW - Food manufacturing processes
KW - Specification (approval)
KW - Fabrication
KW - Materials specification
KW - Foodstuff
KW - Food preparation equipment
KW - Processing
KW - Trials
KW - Specifications
KW - Cutting work
KW - Testing conditions
KW - Drag
KW - Rating tests
KW - Manufacturing
KW - Essai
KW - Lame de couteau
KW - Résisteur
KW - Inserts
KW - Conditionnement
KW - Outil coupant
KW - Aliments
KW - Matériau
KW - Usage
KW - Traitement
KW - Fabrication
KW - Bord
KW - Dispositif de coupe
KW - Substance
KW - Vaisselle creuse
KW - Application
KW - Outil de coupe
KW - Spécification (approbation)
KW - Marquage
KW - Spécification
KW - Spécification de matière
KW - Machine de préparation des aliments
KW - Résistance
KW - Acreté
KW - Emploi
KW - Lame
KW - Marquer
KW - Rogneuse
KW - Matière
KW - Articles de consommation
KW - Analyse de performance
KW - Etoffe
KW - Conditions d'essai
KW - Préparation
KW - Définition
KW - Elaboration
KW - Matériel de préparation des aliments
KW - Produit alimentaire
KW - Vaisselle
KW - Couvert
KW - Matériaux
KW - Coutellerie de table
KW - Aliment
KW - Résistivité
KW - Transformation alimentaire
KW - Aptitude à l'emploi
KW - Utilisation
KW - Céramique
KW - Procédé de transformation de produits alimentaires
KW - Aliment nourriture
PY - 2018-02-00
N2 - Internationale Übereinstimmung mit: DIN EN ISO 8442-9 (2018-09) - identisch; 17/30310651 DC (2017-04-10) - identisch; BS EN ISO 8442-9 (2018-03-28) - identisch; DS/EN ISO 8442-9 (2018-03-22) - identisch; EN ISO 8442-9 (2018-03) - identisch; NF D29-011-9 (2018-03-14) - identisch; SN EN ISO 8442-9 (2018-08) - identisch; OENORM EN ISO 8442-9 (2018-09-15) - identisch; PN-EN ISO 8442-9 (2018-04-24) - identisch; UNE-EN ISO 8442-9 (2018-04-01) - identisch; KS G ISO 8442-9 (2021-04-02) - identisch; UNI EN ISO 8442-9:2018 (2018-04-26) - identisch; STN EN ISO 8442-9 (2018-09-01) - identisch; CSN EN ISO 8442-9 (2018-09-01) - identisch; NEN-EN-ISO 8442-9:2018 en (2018-03-01) - identisch
BT - ISO-Regelwerk
BT - ISO-Normen
CY - Geneve
UR - http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2
ER -
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