TY - GEN
AU - ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse
AU - ISO/TC 34 Food products
AU - ISO/TC 34 Produits alimentaires
AU - ISO Internationale Organisation für Normung
AU - ISO International Organization for Standardization
AU - ISO Organisation Internationale de Normalisation
TI - ISO/TS 21569-3 Horizontal methods for molecular biomarker analysis - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Part 3: Construct-specific real-time PCR method for detection of P35S-pat-sequence for screening for genetically modified organisms
ET - 2020-06-00
PB - International Organization for Standardization
KW - Nachweisführung
KW - Nachprüfung
KW - Samen
KW - Hinweis
KW - Lebensmittelprüfung
KW - Arbeitsvorgang
KW - Prüfung
KW - Analyse
KW - Mikroorganismus
KW - Stoffbestimmung
KW - Laborverfahren
KW - Arbeitsgang
KW - Genprodukt
KW - mikrobiologische Analyse
KW - Stufe
KW - Laboruntersuchung
KW - Interpretation
KW - Ölsamen
KW - Einweisung
KW - Analyseverfahren
KW - Anweisung
KW - Qualitätsnachweis
KW - Auswertung
KW - mikrobielle Lebensmittel
KW - Kettenreaktion
KW - Nachweis
KW - Verifizierung
KW - Leistungsanforderung
KW - Saatgut
KW - Unterweisung
KW - Laborausstattung
KW - genverändert
KW - Ölsaat
KW - Laborprüfung
KW - in vitro
KW - Anleitung
KW - Vorschrift
KW - DNA
KW - GVO
KW - Gentechnik
KW - Trittstufe
KW - Laboratorium
KW - Befehl
KW - Gütenachweis
KW - Gütebestätigung
KW - Tritt
KW - Unterrichtung
KW - Prüfverfahren
KW - Mindestanforderung
KW - chemische Analyse
KW - Labor
KW - Lebensmittel
KW - Belehrung
KW - Desoxyribonucleinsäure
KW - Organismus
KW - Prüfen
KW - Analysemethode
KW - Gütesicherung
KW - Gentechnologie
KW - Schritt
KW - Mikrobiologie
KW - Untersuchung
KW - Mikroorganismen
KW - Lebensmitteluntersuchung
KW - PCR
KW - Qualitätssicherung
KW - Lebensmittelerzeugnis
KW - Versuch
KW - Arbeitsanweisung
KW - Organismen
KW - Anforderung
KW - Laborversuch
KW - Polymerase
KW - PCR
KW - Laboratory equipment
KW - Oil seeds
KW - Analysis
KW - Genetic engineering
KW - Laboratory tests
KW - Microbial foods
KW - Laboratories
KW - Food products
KW - Polymerase chain reaction
KW - Investigations
KW - Chemical analysis and testing
KW - Quality assurance
KW - Testing
KW - In vitro
KW - Verification
KW - Operation
KW - Food testing
KW - Genetically modified organisms
KW - Microbiology
KW - Regulations
KW - Oilseeds
KW - Microbiological analysis
KW - Methods of analysis
KW - DNA
KW - Steps
KW - Seeds
KW - Interpretations
KW - Organisms
KW - Chain reactions
KW - Instructions
KW - Minimum requirements
KW - Gene product
KW - Performance requirements
KW - Determination of substance
KW - Micro-organisms
KW - Analysis methods
KW - Food inspection
KW - Specification (approval)
KW - Microorganisms
KW - Quality assessment
KW - Trials
KW - Gene modified
KW - Notices
KW - Polymerase
KW - GMO
KW - Deoxyribonucleic acid
KW - Laboratory testing
KW - Interprétation
KW - Essai
KW - OGM
KW - génétiquement modifié
KW - Assurance de la qualité
KW - Appareil de laboratoire
KW - Graines oléagineuses
KW - Aliments
KW - PCR
KW - Aliment microbiologique
KW - Microbiologie
KW - Étude de laboratoire
KW - Exigence de performance
KW - Escabeaux
KW - Polymérase
KW - Analyse microbiologique
KW - Organisme
KW - Graine (plante)
KW - Laboratoire
KW - Produit génique
KW - Garantie de la qualité
KW - Génie génétique
KW - Inspection
KW - Instruction
KW - Réaction en chaîne
KW - Protéine microbiologique
KW - Pas
KW - Analyse chimique
KW - Spécification (approbation)
KW - Manipulation génétique
KW - Exigence minimale
KW - Authentification
KW - Vérification
KW - Etude
KW - Essai au banc
KW - Matériel de laboratoire
KW - Analyse et essai chimique
KW - Evaluation
KW - Opération
KW - Méthode d'analyse
KW - in vitro
KW - Examen
KW - Commande
KW - Méthode de laboratoire
KW - ADN
KW - Marche
KW - Justification
KW - Essai chimique
KW - Semence
KW - Analyse
KW - Produit alimentaire
KW - Essai de laboratoire
KW - Aliment
KW - Microorganisme
KW - Assignation du travail
KW - Essai des produits alimentaires
PY - 2020-06-00
N2 - Internationale Übereinstimmung mit: PD ISO/TS 21569-3 (2020-07-08), IDT*XP V03-022-3 (2020-09-30), IDT*NVN-ISO/TS 21569-3:2020 en (2020-07-01), IDT
BT - ISO-Regelwerk
BT - ISO-Normen
CY - Geneve
UR - http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2
ER -
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