Skip to contents Bertolini, Andréa C. [Editor] Starches : characterization, properties, and applications Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press/Taylor & Francis, 2010 Gotlieb, K. F. [Author]; Capelle, A. [Author] Starch derivatization : fascinating and unique industrial opportunities Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Wageningen: Wageningen Acad. Publ., 2005 Eliasson, Ann-Charlotte [Editor] Starch in food : structure, function and applications Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press [u.a.], 2004 Published in: Woodhead Publishing in food science and technology Tegge, Günther [Editor] Stärke und Stärkederivate - [3., vollst. überarb. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr, 2004 Dandar, Richard [Author] Untersuchungen der Einflußfaktoren auf die Endproduktqualität bei der technischen Kristallisation von Saccharose Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2000 Althoff, Friedrich [Author] Entwicklung und Erprobung eines neuen Verfahrens zur Naßextraktion des mehligen Endosperms von Weizen aus einem Vollkornmahlprodukt im Labormaßstab Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1996 Pütz, Julia [Author] Stärkeerzeugung aus Weizen-, Gersten-, Triticale- und Hafersorten bei variierter N-Düngung unter besonderer Berücksichtigung der technologischen Stärkequalität von Weizen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1995 BeMiller, James N. [Editor] Starch : chemistry and technology - [3. ed.] Books View online Schließen > Access http://www.sciencedirect.com/science/book/9780127462752 Show more show less Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Burlington, Mass. [u.a.]: Academic Press, 2009 ; Amsterdam: Elsevier, 2009 ; Online-Ausg. Published in: Food science and technology
Bertolini, Andréa C. [Editor] Starches : characterization, properties, and applications Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press/Taylor & Francis, 2010
Gotlieb, K. F. [Author]; Capelle, A. [Author] Starch derivatization : fascinating and unique industrial opportunities Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Wageningen: Wageningen Acad. Publ., 2005
Eliasson, Ann-Charlotte [Editor] Starch in food : structure, function and applications Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press [u.a.], 2004 Published in: Woodhead Publishing in food science and technology
Tegge, Günther [Editor] Stärke und Stärkederivate - [3., vollst. überarb. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr, 2004
Dandar, Richard [Author] Untersuchungen der Einflußfaktoren auf die Endproduktqualität bei der technischen Kristallisation von Saccharose Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2000
Althoff, Friedrich [Author] Entwicklung und Erprobung eines neuen Verfahrens zur Naßextraktion des mehligen Endosperms von Weizen aus einem Vollkornmahlprodukt im Labormaßstab Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1996
Pütz, Julia [Author] Stärkeerzeugung aus Weizen-, Gersten-, Triticale- und Hafersorten bei variierter N-Düngung unter besonderer Berücksichtigung der technologischen Stärkequalität von Weizen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1995
BeMiller, James N. [Editor] Starch : chemistry and technology - [3. ed.] Books View online Schließen > Access http://www.sciencedirect.com/science/book/9780127462752 Show more show less Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Burlington, Mass. [u.a.]: Academic Press, 2009 ; Amsterdam: Elsevier, 2009 ; Online-Ausg. Published in: Food science and technology
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