Skip to contents Roller, Franziska [Author] Abba, Barbie, Cordsamthosen : ein Wegweiser zum prima Geschmack - [Orig.-Ausg., 1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Reclam, 1997 Published in: Reclam-Bibliothek ; 1586 Westphalen, Joseph von [Other] Der gute Geschmack Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Kursbuch/Rotbuch-Verl., 1985 Published in: Kursbuch ; 1985,79 Grandval, Nicolas Racot de [Author] Essai Sur Le Bon Goust En Musique Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Paris: Prault, 1732 Maurer Zenck, Claudia [Editor]; Rentsch, Ivana [Editor] ; Peter Lang GmbH Gut oder schlecht? : Urteil und Werturteil in der Musik Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main; Bern; Wien [u.a.]: PL Academic Research, 2015 Published in: Hamburger Jahrbuch für Musikwissenschaft ; 30 Bell-Villada, Gene H. [Author] Art for art's sake & literary life : how politics and markets helped shape the ideology & culture of aestheticism, 1790 - 1990 Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Lincoln, Neb. [u.a.]: Univ. of Nebraska Press, 1996 Published in: Stages ; 5 Teichert, Dieter [Author] Immanuel Kant: "Kritik der Urteilskraft" : ein einführender Kommentar Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Paderborn [u.a.]: Schöningh, 1992 Published in: UTB für Wissenschaft ; Uni-Taschenbücher ; 1716 ; Studienkommentare zur Philosophie Bourdieu, Pierre [Author] ; Schwibs, Bernd [Translator]; Schwibs, Bernd [Other] Die feinen Unterschiede : Kritik der gesellschaftlichen Urteilskraft - [23. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main: Suhrkamp, 2013 Published in: Suhrkamp-Taschenbuch Wissenschaft ; 658 Kahane, Josiah [Other] The form of design : deciphering the language of mass produced objects Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam: BIS, c2015 Bofinger, Karen [Editor]; Albus, Volker [Other] Die böse Form : Design an der Grenze des guten Geschmacks Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Basel: Birkhäuser, 2011 Peterson, Richard A. [Editor] Changing representation of status through taste displays Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam [u.a.]: Elsevier, 1997 Published in: Poetics ; 25,2/3 Geminiani, Francesco [Author] ; Donington, Robert [Author of introduction, etc.] A treatise of good taste in the art of musick Notated Music Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. New York: Da Capo Pr., 1969 Published in: Da Capo Press music reprint series Mueller, John Henry [Author] ; Schütte, Hans Gerd [Translator]; Schütte, Hans Gerd [Other] Fragen des musikalischen Geschmacks : eine musiksoziologische Studie Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Köln; Opladen: Westdeutscher Verlag, 1963 Published in: Kunst und Kommunikation ; 8 Bré, Lutz de [Other] Geschmack ist erlernbar : Grundlagen für die Gestaltung von Raum + Fläche - [2. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Verl. für Fachschrifttum, 1957 Schücking, Levin Ludwig [Author] Die Soziologie der literarischen Geschmacksbildung Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Rösl, 1923 Published in: Philosophische Reihe ; 71 Brillat-Savarin, Jean Anthelme [Author] ; Lemmer, Manfred [Editor]; Bertall [Illustrator]; Vogt, Karl [Other] Physiologie des Geschmacks : oder Physiologische Anleitung zum Studium der Tafelgenüsse - [1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Koehler & Amelang, 1983 Brillat-Savarin, Jean Anthelme [Author] ; Vogt, Carl [Translator]; Vogt, Carl [Other] Physiologie des Geschmacks oder physiologische Anleitung zum Studium der Tafelgenüsse : den Pariser Gastronomen gewidmet von einem Professor Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Braunschweig: Vieweg, 1865 Morton, Ian D. [Editor] Food flavours Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam [u.a.]: Elsevier, 19XX- Published in: Developments in food science ; . Rothe, Hans [Author] Über Geschmack : seine Gültigkeit und seinen Verfall in den slavischen Literaturen und anderswo Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Paderborn: Ferdinand Schöningh, [2016] Published in: Nordrhein-Westfälische Akademie der Wissenschaften und der Künste: Vorträge / G ; 447 Hanza, Kathia [Author] Singuläres Werthmaaß : zur Problematik des Geschmacks in Nietzsches mittleren Werken Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1999 Binder, David [Author] Musikalische Geschmacksvielfalt als kulturelles Kapital? : eine empirische Untersuchung Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Wien: Institut für Musiksoziologie, 2012 Published in: Extempore ; 11
Roller, Franziska [Author] Abba, Barbie, Cordsamthosen : ein Wegweiser zum prima Geschmack - [Orig.-Ausg., 1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Reclam, 1997 Published in: Reclam-Bibliothek ; 1586
Westphalen, Joseph von [Other] Der gute Geschmack Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Kursbuch/Rotbuch-Verl., 1985 Published in: Kursbuch ; 1985,79
Grandval, Nicolas Racot de [Author] Essai Sur Le Bon Goust En Musique Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Paris: Prault, 1732
Maurer Zenck, Claudia [Editor]; Rentsch, Ivana [Editor] ; Peter Lang GmbH Gut oder schlecht? : Urteil und Werturteil in der Musik Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main; Bern; Wien [u.a.]: PL Academic Research, 2015 Published in: Hamburger Jahrbuch für Musikwissenschaft ; 30
Bell-Villada, Gene H. [Author] Art for art's sake & literary life : how politics and markets helped shape the ideology & culture of aestheticism, 1790 - 1990 Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Lincoln, Neb. [u.a.]: Univ. of Nebraska Press, 1996 Published in: Stages ; 5
Teichert, Dieter [Author] Immanuel Kant: "Kritik der Urteilskraft" : ein einführender Kommentar Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Paderborn [u.a.]: Schöningh, 1992 Published in: UTB für Wissenschaft ; Uni-Taschenbücher ; 1716 ; Studienkommentare zur Philosophie
Bourdieu, Pierre [Author] ; Schwibs, Bernd [Translator]; Schwibs, Bernd [Other] Die feinen Unterschiede : Kritik der gesellschaftlichen Urteilskraft - [23. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main: Suhrkamp, 2013 Published in: Suhrkamp-Taschenbuch Wissenschaft ; 658
Kahane, Josiah [Other] The form of design : deciphering the language of mass produced objects Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam: BIS, c2015
Bofinger, Karen [Editor]; Albus, Volker [Other] Die böse Form : Design an der Grenze des guten Geschmacks Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Basel: Birkhäuser, 2011
Peterson, Richard A. [Editor] Changing representation of status through taste displays Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam [u.a.]: Elsevier, 1997 Published in: Poetics ; 25,2/3
Geminiani, Francesco [Author] ; Donington, Robert [Author of introduction, etc.] A treatise of good taste in the art of musick Notated Music Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. New York: Da Capo Pr., 1969 Published in: Da Capo Press music reprint series
Mueller, John Henry [Author] ; Schütte, Hans Gerd [Translator]; Schütte, Hans Gerd [Other] Fragen des musikalischen Geschmacks : eine musiksoziologische Studie Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Köln; Opladen: Westdeutscher Verlag, 1963 Published in: Kunst und Kommunikation ; 8
Bré, Lutz de [Other] Geschmack ist erlernbar : Grundlagen für die Gestaltung von Raum + Fläche - [2. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Verl. für Fachschrifttum, 1957
Schücking, Levin Ludwig [Author] Die Soziologie der literarischen Geschmacksbildung Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Rösl, 1923 Published in: Philosophische Reihe ; 71
Brillat-Savarin, Jean Anthelme [Author] ; Lemmer, Manfred [Editor]; Bertall [Illustrator]; Vogt, Karl [Other] Physiologie des Geschmacks : oder Physiologische Anleitung zum Studium der Tafelgenüsse - [1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Koehler & Amelang, 1983
Brillat-Savarin, Jean Anthelme [Author] ; Vogt, Carl [Translator]; Vogt, Carl [Other] Physiologie des Geschmacks oder physiologische Anleitung zum Studium der Tafelgenüsse : den Pariser Gastronomen gewidmet von einem Professor Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Braunschweig: Vieweg, 1865
Morton, Ian D. [Editor] Food flavours Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam [u.a.]: Elsevier, 19XX- Published in: Developments in food science ; .
Rothe, Hans [Author] Über Geschmack : seine Gültigkeit und seinen Verfall in den slavischen Literaturen und anderswo Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Paderborn: Ferdinand Schöningh, [2016] Published in: Nordrhein-Westfälische Akademie der Wissenschaften und der Künste: Vorträge / G ; 447
Hanza, Kathia [Author] Singuläres Werthmaaß : zur Problematik des Geschmacks in Nietzsches mittleren Werken Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1999
Binder, David [Author] Musikalische Geschmacksvielfalt als kulturelles Kapital? : eine empirische Untersuchung Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Wien: Institut für Musiksoziologie, 2012 Published in: Extempore ; 11
> Media type Skip to next facet Books (1.040) Wert ausschließen Articles (465) Wert ausschließen Images (61) Wert ausschließen Standards (42) Wert ausschließen Journals / Newspapers / Series (39) Wert ausschließen Notated Music (36) Wert ausschließen Microforms (16) Wert ausschließen Videos (4) Wert ausschließen Sound Recordings (1) Wert ausschließen Conference Proceedings (1) Wert ausschließen Thesis (1) Wert ausschließen Show more show less
> Availability Skip to next facet Open Shelves (158) Wert ausschließen Stack Collection (313) Wert ausschließen Ask for availability (17) Wert ausschließen Show more show less
> Location Skip to next facet Central Library (544) Wert ausschließen Branch Library of Educationen (11) Wert ausschließen Branch Library of Medicine (9) Wert ausschließen TU Dresden holdings (8) Wert ausschließen Branch Library of Forestry (7) Wert ausschließen Branch Library of Law (3) Wert ausschließen Departmental Library DrePunct (3) Wert ausschließen Show more show less
> Rights information Skip to next facet Public Domain Mark - No Copyright (128) Wert ausschließen In Copyright (70) Wert ausschließen Attribution - Non Commercial - No Derivs (CC BY-NC-ND) (16) Wert ausschließen Attribution (CC BY) (11) Wert ausschließen Attribution - Non Commercial - Share Alike (CC BY-NC-SA) (5) Wert ausschließen Attribution - Share Alike (CC BY-SA) (3) Wert ausschließen Out-of-Print Works (SLUB) (2) Wert ausschließen In Copyright - Non-commercial Use Permitted (1) Wert ausschließen Attribution - Non Commercial (CC BY-NC) (1) Wert ausschließen Attribution - No Derivs (CC BY-ND) (1) Wert ausschließen Show more show less
> Access State Skip to next facet Open Access (732) Wert ausschließen Restricted Access (68) Wert ausschließen Without Specification (317) Wert ausschließen Show more show less
> Language Skip to next facet German (1.308) Wert ausschließen English (247) Wert ausschließen Without Specification (121) Wert ausschließen No linguistic content (58) Wert ausschließen French (55) Wert ausschließen Italian (9) Wert ausschließen Latin (9) Wert ausschließen Multiple (5) Wert ausschließen Dutch (4) Wert ausschließen Spanish (4) Wert ausschließen Arabic (1) Wert ausschließen Czech (1) Wert ausschließen Finnish (1) Wert ausschließen Georgian (1) Wert ausschließen Greek (1) Wert ausschließen Polish (1) Wert ausschließen Portuguese (1) Wert ausschließen Russian (1) Wert ausschließen Show more show less
> Subject Skip to next facet Art and art history (236) Wert ausschließen Agriculture and forestry, horticulture, fisheries, housekeeping (167) Wert ausschließen General (124) Wert ausschließen Technology (114) Wert ausschließen Philosophy (103) Wert ausschließen Medicine (102) Wert ausschließen General and comparative linguistics and literary studies, indo-european, non-european languages and literatures (99) Wert ausschließen Musicology (89) Wert ausschließen Chemistry and pharmacology (83) Wert ausschließen Germanic and Scandinavian studies (79) Wert ausschließen History (75) Wert ausschließen Sociology (74) Wert ausschließen Biology (63) Wert ausschließen Ethnology and ethnography (59) Wert ausschließen Theology and religious studies (44) Wert ausschließen Geography (39) Wert ausschließen Psychology (39) Wert ausschließen Economics (28) Wert ausschließen Pedagogy (25) Wert ausschließen Sports science (21) Wert ausschließen American studies (17) Wert ausschließen Romance studies (17) Wert ausschließen Political science (15) Wert ausschließen Geology and paleontology (8) Wert ausschließen Jurisprudence (8) Wert ausschließen Classical philology (7) Wert ausschließen General sciences (6) Wert ausschließen Physics (5) Wert ausschließen Neo-Latin philology (4) Wert ausschließen Slavic studies (4) Wert ausschließen Classical archaeology (2) Wert ausschließen Mathmatics (2) Wert ausschließen Military science (2) Wert ausschließen Computer science (1) Wert ausschließen Modern Greek philology (1) Wert ausschließen Show more show less
> Creator Skip to next facet DIN Deutsches Institut für Normung e. V. (26) Wert ausschließen DIN German Institute for Standardization (26) Wert ausschließen Gellert, Christian Fürchtegott (24) Wert ausschließen Brillat-Savarin, Jean Anthelme (23) Wert ausschließen ?, Lothar (Darstellung) (17) Wert ausschließen Rössing, Renate (17) Wert ausschließen Rössing, Roger (17) Wert ausschließen ISO International Organization for Standardization (16) Wert ausschließen ISO Internationale Organisation für Normung (16) Wert ausschließen ISO Organisation Internationale de Normalisation (16) Wert ausschließen Dusch, Johann Jacob (15) Wert ausschließen DIN-Normenausschuss Lebensmittel und landwirtschaftliche Produkte (NAL) (13) Wert ausschließen Food and Agricultural Products Standards Committee (13) Wert ausschließen ISO/TC 34 Food products (13) Wert ausschließen ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse (13) Wert ausschließen ISO/TC 34 Produits alimentaires (13) Wert ausschließen Sobek, Goetz-Eberhard (13) Wert ausschließen Bourdieu, Pierre (12) Wert ausschließen Diabelli, Anton (12) Wert ausschließen Wendler, Johann (12) Wert ausschließen Dollase, Jürgen (11) Wert ausschließen Racknitz, Joseph Friedrich zu (11) Wert ausschließen Richter, Regine (11) Wert ausschließen Sheraton, Thomas (11) Wert ausschließen Trattner, Johann Thomas von (11) Wert ausschließen Sächsische Landesbibliothek - Staats- und Universitätsbibliothek Dresden Deutsches Archiv der Kulinarik (10) Wert ausschließen Conrad Orell & Co (9) Wert ausschließen May, Johann Carl (9) Wert ausschließen Sachsen Sächsisches Staatsministerium für Umwelt und Landwirtschaft (9) Wert ausschließen Deutsche Fotothek (8) Wert ausschließen Mauvillon, Jakob (8) Wert ausschließen Sternberg, Wilhelm (8) Wert ausschließen Unzer, Ludwig August (8) Wert ausschließen Bodmer, Johann Jakob (7) Wert ausschließen DIN-Normenausschuss Wasserwesen (NAW) (7) Wert ausschließen Hogarth, William (7) Wert ausschließen Johann Thomas von Trattner <Wien> (7) Wert ausschließen Schwibs, Bernd (7) Wert ausschließen Vilgis, Thomas (7) Wert ausschließen Water Practice Standards Committee (7) Wert ausschließen Falke, Jakob von (6) Wert ausschließen Genersich, Johann (6) Wert ausschließen Gross, Johann Heinrich (6) Wert ausschließen Ludwig, Emil (6) Wert ausschließen Rüdiger, Johann Christian (6) Wert ausschließen Scheffner, Johann George (6) Wert ausschließen Technische Universität Dresden (6) Wert ausschließen Wenzel, Gottfried Traugott (6) Wert ausschließen Wieland, Christoph Martin (6) Wert ausschließen Wieserinn, Marianna (6) Wert ausschließen Wundemann, Johann Christian Friedrich (6) Wert ausschließen Ziegenbein, Johann Wilhelm Heinrich (6) Wert ausschließen Bröskamp, Bernd (5) Wert ausschließen Canitz, Friedrich von (5) Wert ausschließen Christian C.D. Ludwig – Foundation (5) Wert ausschließen Godard D'Aucour, Claude (5) Wert ausschließen Herder, Johann Gottfried von (5) Wert ausschließen König, Johann Ulrich von (5) Wert ausschließen Lemke, Harald (5) Wert ausschließen Marx, Harald (5) Wert ausschließen Meyerhof, Wolfgang (5) Wert ausschließen Michel, Wilhelm (5) Wert ausschließen Quantz, Johann Joachim (5) Wert ausschließen Reyher, Benjamin Gottfried (5) Wert ausschließen Russer, Achim (5) Wert ausschließen Salzmann, Friedrich Zacharias (5) Wert ausschließen Schnorr von Carolsfeld, Veit Hans Friedrich (5) Wert ausschließen Spohr, Louis (5) Wert ausschließen Sterne, Laurence (5) Wert ausschließen Voltaire (5) Wert ausschließen Wieser, Herbert (5) Wert ausschließen Ausfeld, Johann Carl (4) Wert ausschließen Bauer, Friedrich Wilhelm (4) Wert ausschließen Belitz, Hans-Dieter (4) Wert ausschließen Breitkopf, Bernhard Christoph (4) Wert ausschließen Brückner, Tobias David (4) Wert ausschließen Haude, Ambrosius (4) Wert ausschließen Herrmann, Ina (4) Wert ausschließen Hirschfeld, Christian Cay Lorenz (4) Wert ausschließen Hoffmann und Campe Verlag (4) Wert ausschließen Hoffmann, Carl Ludolph (4) Wert ausschließen Iversen, David (4) Wert ausschließen Komm, Ernst (4) Wert ausschließen Le Goullon, François (4) Wert ausschließen Leo, Friedrich August (4) Wert ausschließen Maltitz, Gotthilf A. von (4) Wert ausschließen Mengs, Anton Raphael (4) Wert ausschließen Overbeck, Johann Daniel (4) Wert ausschließen Riemann, Kilian Volkmar (4) Wert ausschließen Schinkel, Sebastian (4) Wert ausschließen Schivelbusch, Wolfgang (4) Wert ausschließen Tieck, Ludwig (4) Wert ausschließen Vergilius Maro, Publius (4) Wert ausschließen Villaret, Karl Wilhelm (4) Wert ausschließen Vogt, Carl (4) Wert ausschließen Voß, Christian Friedrich (4) Wert ausschließen Ackermann, Astrid (3) Wert ausschließen Alison, Archibald (3) Wert ausschließen Argenson, René Louis de Voyer d' (3) Wert ausschließen Belitz, Hans -Dieter (3) Wert ausschließen Show more show less
> Music format Skip to next facet Partitur (1) Wert ausschließen Stimmen (1) Wert ausschließen Show more show less
> Instrumentation Skip to next facet Eins Klavier Solo (2) Wert ausschließen Drei Kontrabass (3) Trio (1) Wert ausschließen Zwei Klavier (4hdg) Duo, Sinfonie (1) Wert ausschließen Show more show less
> Holding institution Skip to next facet Sächsische Landesbibliothek - Staats- und Universitätsbibliothek (4) Wert ausschließen Show more show less
> Collection Skip to next facet Verbunddaten SWB (1.166) Wert ausschließen Lizenzfreie Online-Ressourcen (524) Wert ausschließen Springer Science and Business Media LLC (CrossRef) (92) Wert ausschließen BASE - Bielefeld Academic Search Engine (80) Wert ausschließen Sächsische Bibliografie (80) Wert ausschließen Food Studies (56) Wert ausschließen SLUB/Deutsche Fotothek Arthistoricum (55) Wert ausschließen SLUB/Deutsche Fotothek Fotos (55) Wert ausschließen Wiley (CrossRef) (52) Wert ausschließen Share it - Open Access und Forschungsdaten-Repositorium der Hochschulbibliotheken in Sachsen-Anhalt (47) Wert ausschließen Diss online (41) Wert ausschließen Bayerische Staatsbibliothek / Musik (29) Wert ausschließen Nautos (DIN-Normen) (26) Wert ausschließen Weimar Bauhaus University: Digital Collectoins (25) Wert ausschließen SSOAR Social Science Open Access Repository (22) Wert ausschließen Walter de Gruyter GmbH (CrossRef) (22) Wert ausschließen Qucosa (19) Wert ausschließen Nautos (ISO-Normen) (16) Wert ausschließen Fachkatalog Technikgeschichte (14) Wert ausschließen VDI Verlag GmbH (CrossRef) (12) Wert ausschließen DOAJ Directory of Open Access Journals (8) Wert ausschließen JSTOR Arts & Sciences III Archive (8) Wert ausschließen JSTOR (CrossRef) (6) Wert ausschließen OpenEdition (CrossRef) (6) Wert ausschließen Abschlussarbeiten der TU Dresden (4) Wert ausschließen EMH Swiss Medical Publishers, Ltd. (CrossRef) (4) Wert ausschließen Nationallizenzen (4) Wert ausschließen Verlag Barbara Budrich GmbH (CrossRef) (4) Wert ausschließen Boehlau Verlag Ges.m.b.H. & Co. KG (CrossRef) (3) Wert ausschließen Brill (CrossRef) (3) Wert ausschließen Georg Thieme Verlag KG (CrossRef) (3) Wert ausschließen JSTOR Life Sciences Archive (3) Wert ausschließen Open Access LMU (Ludwig-Maximilians-University Munich) (3) Wert ausschließen Penguin Random House Verlagsgruppe GmbH (CrossRef) (3) Wert ausschließen Répertoire International des Sources Musicales (RISM) (3) Wert ausschließen Eighteenth Century Collections Online / ECCO (Nationallizenz) (2) Wert ausschließen Informa UK Limited (CrossRef) (2) Wert ausschließen JSTOR Arts & Sciences I Archive (2) Wert ausschließen JSTOR Music Archive (2) Wert ausschließen Schleuen Verlag (CrossRef) (2) Wert ausschließen Vandenhoeck & Ruprecht GmbH & Co, KG (CrossRef) (2) Wert ausschließen Akademiai Kiado Zrt. (CrossRef) (1) Wert ausschließen American Psychological Association (APA) (CrossRef) (1) Wert ausschließen Berlin-Brandenburgischen Akademie der Wissenschaften (BBAW): Publications (1) Wert ausschließen Brill Deutschland GmbH (CrossRef) (1) Wert ausschließen Brill Osterreich GmbH (CrossRef) (1) Wert ausschließen Cambridge University Press (CUP) (CrossRef) (1) Wert ausschließen Carl von Ossietzky Universität Oldenburg: /oops/ - Oldenburger Online-Publikations-Server (1) Wert ausschließen Corvey Digital Collection Literature of the 18th and 19th Centuries (Nationallizenz) (1) Wert ausschließen Department of Anatomy Keio University School of Medicine (CrossRef) (1) Wert ausschließen Deutsches Textarchiv (1) Wert ausschließen Duncker & Humblot GmbH (CrossRef) (1) Wert ausschließen ETH Zürich Research Collection (1) Wert ausschließen EconStor (German National Library of Economics, ZBW) (1) Wert ausschließen Elsevier BV (CrossRef) (1) Wert ausschließen Erich Schmidt Verlag GmbH & Co. KG (CrossRef) (1) Wert ausschließen Georg Thieme Verlag (CrossRef) (1) Wert ausschließen JECES - Journal of East Central European Studies (Herder-Institut) (1) Wert ausschließen JSTOR Health & General Sciences (1) Wert ausschließen JSTOR Language & Literature Archive (1) Wert ausschließen Making of the Modern World economics, politics and industry (Nationallizenz) (1) Wert ausschließen Naxos Music Library (Klassik) (1) Wert ausschließen OJS SLUB (1) Wert ausschließen OJS: Die Musikforschung (1) Wert ausschließen Ovid Technologies (Wolters Kluwer Health) (CrossRef) (1) Wert ausschließen Oxford University Press (OUP) (CrossRef) (1) Wert ausschließen Pharmaceutical Society of Japan (CrossRef) (1) Wert ausschließen Psychosozial-Verlag GmbH and Co. KG (CrossRef) (1) Wert ausschließen Sachsische Landesbibliothek, Staats- und Universitatsbibliothek Dresden (CrossRef) (1) Wert ausschließen Springer Fachmedien Wiesbaden GmbH (CrossRef) (1) Wert ausschließen Swiss Chemical Society (CrossRef) (1) Wert ausschließen Transcript Verlag (CrossRef) (1) Wert ausschließen Vereinigung zur Kritik der politischen Okonomie e.V. (CrossRef) (1) Wert ausschließen Verlag Dr. Otto Schmidt (CrossRef) (1) Wert ausschließen Vittorio Klostermann GMBH (CrossRef) (1) Wert ausschließen Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft mbH (CrossRef) (1) Wert ausschließen Show more show less