Skip to contents Iwanzeck, Marco [Author] Dresden à la carte : Restaurantkultur in der sächsischen Residenzstadt 1800 bis 1850 Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2020 Published in: Genuss(kultur)metropole Dresden ; (2020), Seite 15-22 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie) Iwanzeck, Marco [Author] ; Jan Thorbecke Verlag, Technische Universität Dresden Dresden à la carte : Entstehung und kulinarische Einordnung der Restaurantkultur 1800 bis 1850 Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Ostfildern: Jan Thorbecke Verlag, [2016] Published in: Land kulinarischer Tradition. Ernährungsgeschichte in Sachsen ; 3 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie) Iwanzeck, Marco [Author] ; Technische Universität Dresden Dresden à la carte : Entstehung und kulinarische Einordnung der Restaurantkultur 1800 bis 1850 Books View online Schließen > Access More information on the full text https://nbn-resolving.org/urn:nbn:de:bsz:14-qucosa2-708399 Show more show less Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Ostfildern: Jan Thorbecke Verlag, 2016 ; Dresden, 2016 Published in: Land kulinarischer Tradition. Ernährungsgeschichte in Sachsen ; 3 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie)
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Iwanzeck, Marco [Author] ; Technische Universität Dresden Dresden à la carte : Entstehung und kulinarische Einordnung der Restaurantkultur 1800 bis 1850 Books View online Schließen > Access More information on the full text https://nbn-resolving.org/urn:nbn:de:bsz:14-qucosa2-708399 Show more show less Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Ostfildern: Jan Thorbecke Verlag, 2016 ; Dresden, 2016 Published in: Land kulinarischer Tradition. Ernährungsgeschichte in Sachsen ; 3 Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie)
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> Subject Skip to next facet Ethnology and ethnography (3) Wert ausschließen History (3) Wert ausschließen Agriculture and forestry, horticulture, fisheries, housekeeping (2) Wert ausschließen Show more show less
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