@misc {TN_libero_mab2,
author = { ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse AND ISO/TC 34 Food products AND ISO/TC 34 Produits alimentaires AND ISO Internationale Organisation für Normung AND ISO International Organization for Standardization AND ISO Organisation Internationale de Normalisation },
title = { ISO/TS 22002-2 Prerequisite programmes on food safety - Part 2: Catering },
edition = { 2013-01-00 } ,
publisher = {International Organization for Standardization},
keywords = { Aufmachungseinheit , Lebensmittelprüfung , Lebensmittelüberwachung , Verschleppungsschutz , Lebensmittelindustrie , Begriffe , Abfallbeseitigung , Hygiene , Kontamination , Reinigung , Entsorgung , Wartung , Lebensmittelbehandlung , Lebensmittelverarbeitungsverfahren , Abfallentsorgung , Reinigen , Lebensmittelversorgung , Archivierung , Abfall , Lebensmittelhygiene , Verpackung , Abfalllagerung , Abfallbehandlung , Schädlingsbekämpfung , Packgut , Lebensmittelverarbeitung , Gebäudetechnik , Verschmutzung , Qualität , Lebensmitteltechnologie , Aufbewahrung , Körperpflege , Lagerung , Gütebestätigung , Allergen , Hochbau , Schriftgutverwaltung , Instandhalten , Unternehmensführung , Sicherheitsregel , Unterhalt , Wasserfahrzeug , Pflege , Lebensmittel , Unterhaltung , Organisationen , Sicherheitsmaßnahme , Energieversorgung , Organisation , Säuberung , allergieauslösender Stoff , Kauf , Gütesicherung , Lebensmittelbetrieb , Verpflegung , Definition , Beziehung zwischen Verbraucher und Hersteller , Allergie , Putzen , Lebensmitteluntersuchung , Speicherung , Einkauf , Gebäude , Qualitätssicherung , Sicherheit , Erwerben , Klarspülen , Lebensmittelerzeugnis , Sauberkeit , Packung , Reinigungsarbeit , Verwaltung , Betriebsführung , Instandhaltung , Ausrüstung zur Lebensmittelverarbeitung , Management , Anforderung , Gesundheitswesen , Güte , Lebensmittelkontrolle , Maintenance , Food hygiene , Allergens , Public health , Storage , Nursing , Food products , Hygiene , Purchases , Food technology , Allergenic , Quality assurance , Cross contamination , Food industry , Definitions , Packages , Safety measures , Operations , Consumer-supplier relations , Waste handling , Food testing , Vessels , Cleanliness , Buildings , Safety , Organization , Allergies , Cleanings , Cultivation , Catering , Organizations , Quality , Contamination , Energy supply systems (buildings) , Records management , Food manufacturing processes , Food treatment , Waste disposal , Food inspection , Specification (approval) , Cleaning work , Food factories , Wastes , Management , Utility equipment , Filing , Pest control , Quality assessment , Food control , Cleaning , Food manufacturing equipment , Personal hygiene , Purchasing , Entreposage , Restauration , Hygiène personnelle , Emballage , Allergène , Organisation , Entretenir , Assurance de la qualité , Aliments , Relation client-fournisseur , Nettoyage , Approvisionnement , Destruction des déchets , Stockage , Garantie de la qualité , Qualité , Mesure de sécurité , Gestion , Hygiène des boissons , Elimination , Entretien , Déchet , Spécification (approbation) , Incinération , Compatibilité de l'entreprise , Unité élémentaire , Colis , Hygiène alimentaire , Construction immobilière , Technologie alimentaire , Gestion de bureau , Traitement des ordures , Système d'alimentation en énergie (bâtiment) , Sécurité , Archivage , Paquet , Achat , Bâtiment , Contamination , Maintenir , Conservation , Définition , Hypersensibilité , Industrie des denrées , Gestion administrative , Produit alimentaire , Protection contre les organismes , Rincer , Traitement des déchets , Hygiène clinique , Hygiène , Allergie , Aliment , Transformation alimentaire , Matériel de transformation alimentaire , Enfouissement des déchets , Maintenance , Essai des produits alimentaires , Procédé de transformation de produits alimentaires },
year = {2013-01-00},
abstract = {Internationale Übereinstimmung mit: ABNT ISO/TS 22002-2 (2020-05-08) - identisch; PD ISO/TS 22002-2 (2013-02-28) - identisch; DS/ISO/TS 22002-2 (2013-02-03) - identisch; XP V01-030-2 (2013-02-13) - identisch; SATS 22002-2 (2014-03-31) - identisch; GOST R 56746 (2015) - identisch; TSE ISO/TS 22002-2 (2016-10-06) - identisch; UNI ISO/TS 22002-2:2013 (2013-11-26) - identisch; STN P ISO/TS 22002-2 (2014-05-01) - identisch; SATS 22002-2 (2014-03-31) - identisch; SATS 22002-2:2014 (2014-03-31) - identisch; NPR-ISO/TS 22002-2:2013 en (2013-01-15) - identisch; SATS 22002-2:2014 (2014-03-31) - identisch},
booktitle = {ISO-Regelwerk},
booktitle = {ISO-Normen},
address = { Geneve },
url = { http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2 }
}
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