@misc {TN_libero_mab2,
author = { ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse AND ISO/TC 34 Food products AND ISO/TC 34 Produits alimentaires AND ISO Internationale Organisation für Normung AND ISO International Organization for Standardization AND ISO Organisation Internationale de Normalisation },
title = { ISO/TR 12591 White tea - Definition },
edition = { 2013-12-00 } ,
publisher = {International Organization for Standardization},
keywords = { Pflanze , Ordnungssystem , Attributmerkmal , Beschreibung , Blech , Begriffe , Sortierung , Lebensmittel , Verarbeitungsverfahren , Klasseneinteilung , Klassifikationssystem , Bogen , Erzeugung , Blatt , Laub , Definition , Tee , Eigenschaft , Klassifikation , Lebensmittelerzeugnis , Herstellverfahren , Einordnung , Flora , Herstellung , Produktion , Blattform , Descriptions , Classification , Flora , Production , Leaves , Generation , Sheets , Processing method , Food products , Attribute , Creation , Tea , Properties , Definitions , Classification systems , Bends , Manufacturing process , Classifications , Sheet materials , Plants , Classement , Feuille , Système de classement (classification) , Aliments , Description , Propriété , Plante , Thé , Système de classification , Préparation , Feuille (plante) , Définition , Flore , Règles pour le classement , Fabrication , Produit alimentaire , Caractéristique , Aliment , Attribut , Production },
year = {2013-12-00},
booktitle = {ISO-Regelwerk},
booktitle = {ISO-Normen},
address = { Geneve },
url = { http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2 }
}
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