@misc {TN_libero_mab2,
author = { ISO/TC 186 Schneidwaren, Bestecke und Tafel- und Dekorationswaren AND ISO/TC 186 Cutlery and table and decorative metal hollow-ware AND ISO/TC 186 Coutellerie, couverts et orfèvrerie métallique décorative et de table AND ISO Internationale Organisation für Normung AND ISO International Organization for Standardization AND ISO Organisation Internationale de Normalisation },
title = { ISO 8442-9 Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 9: Requirements for ceramic knives },
edition = { 2018-02-00 } ,
publisher = {International Organization for Standardization},
keywords = { Gebrauchsfähigkeit , Gebrauchstauglichkeit , Markierung , Prüfung , Sachmittel , tiefes Geschirr , Begriffe , Bearbeiten , Markieren , Tafelgerät , Zweck , Leistungsprüfung , Zubereitung , Messer , Nahrungsmittel , Klinge , Lebensmittelverarbeitungsverfahren , Bedarfsgegenstand , Schneidstahl , Fertigung , Widerstandsfähigkeit , Anwendung , Widerstand , Werkstoffprofil , Beständigkeit , Keramikerzeugnis , Schnittkante , Fabrikation , Lebensmittelverarbeitung , Material , Aufbereitung , Resistanz , Messerklinge , Besteck , Einsatz , Zerspanwerkzeug , keramisch , Geschirr , Schneideeinrichtung , Resistenz , Schneidgerät , Schärfe , Bearbeitung , Prüfverfahren , Rand , Keramik , Verarbeiten , Essbesteck , Materialanforderung , Schneidarbeit , Kante , Lebensmittel , Schneide , Spezifikation , Prüfen , Benutzung , Ausarbeitung , Verwendung , Definition , Gebrauch , Stoff , Speisezubereitungsgerät , Schneidblatt , Strömungswiderstand , technische Spezifikation , Vorbereitung , Kennzeichnung , Einzelbestimmung , Kenntlichmachung , Lebensmittelerzeugnis , Anfertigung , Essgeschirr , Versuch , Schneidwerkzeug , Dateibearbeitung , Anforderung , Werkstoff , Stempelung , Herstellung , Prüfbedingung , Verarbeitung , Preparation , Cutting tools , Resistors , Blades , Tableware , Purpose , Ceramics , Marking , Single determination , Cutting device , Food products , Edge , Sharpness , Specification , Cutlery , Flat ware , Table holloware , Materials , Testing , Resistance , Definitions , Ceramic , Articles , Cutting edge , Hollow-ware , Usage , Knives , Rim , Use , Production , Fitness for purpose , Food manufacturing processes , Specification (approval) , Fabrication , Materials specification , Foodstuff , Food preparation equipment , Processing , Trials , Specifications , Cutting work , Testing conditions , Drag , Rating tests , Manufacturing , Essai , Lame de couteau , Résisteur , Inserts , Conditionnement , Outil coupant , Aliments , Matériau , Usage , Traitement , Fabrication , Bord , Dispositif de coupe , Substance , Vaisselle creuse , Application , Outil de coupe , Spécification (approbation) , Marquage , Spécification , Spécification de matière , Machine de préparation des aliments , Résistance , Acreté , Emploi , Lame , Marquer , Rogneuse , Matière , Articles de consommation , Analyse de performance , Etoffe , Conditions d'essai , Préparation , Définition , Elaboration , Matériel de préparation des aliments , Produit alimentaire , Vaisselle , Couvert , Matériaux , Coutellerie de table , Aliment , Résistivité , Transformation alimentaire , Aptitude à l'emploi , Utilisation , Céramique , Procédé de transformation de produits alimentaires , Aliment nourriture },
year = {2018-02-00},
abstract = {Internationale Übereinstimmung mit: DIN EN ISO 8442-9 (2018-09) - identisch; 17/30310651 DC (2017-04-10) - identisch; BS EN ISO 8442-9 (2018-03-28) - identisch; DS/EN ISO 8442-9 (2018-03-22) - identisch; EN ISO 8442-9 (2018-03) - identisch; NF D29-011-9 (2018-03-14) - identisch; SN EN ISO 8442-9 (2018-08) - identisch; OENORM EN ISO 8442-9 (2018-09-15) - identisch; PN-EN ISO 8442-9 (2018-04-24) - identisch; UNE-EN ISO 8442-9 (2018-04-01) - identisch; KS G ISO 8442-9 (2021-04-02) - identisch; UNI EN ISO 8442-9:2018 (2018-04-26) - identisch; STN EN ISO 8442-9 (2018-09-01) - identisch; CSN EN ISO 8442-9 (2018-09-01) - identisch; NEN-EN-ISO 8442-9:2018 en (2018-03-01) - identisch},
booktitle = {ISO-Regelwerk},
booktitle = {ISO-Normen},
address = { Geneve },
url = { http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2 }
}
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