@misc {TN_libero_mab2,
author = { ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse AND ISO/TC 34 Food products AND ISO/TC 34 Produits alimentaires AND ISO Internationale Organisation für Normung AND ISO International Organization for Standardization AND ISO Organisation Internationale de Normalisation },
title = { ISO 18593 Microbiology of the food chain - Horizontal methods for surface sampling },
edition = { 2018-06-00 } ,
publisher = {International Organization for Standardization},
keywords = { Nachweisführung , Nachprüfung , Futtermittel , Lebensmittelprüfung , Prüfung , Prüfverfahren , Analyse , Lebensmittelindustrie , Mikroorganismus , Lebensmittel , mikrobiologische Analyse , Prüfen , Lebensmittelverarbeitungsverfahren , Qualitätsnachweis , Mikrobiologie , Probenahmeverfahren , Oberfläche , Tierfutter , Nachweis , Lebensmitteluntersuchung , Verifizierung , Tupferverfahren , Lebensmittelverarbeitung , Abklatschverfahren , Probenahme , Lebensmittelerzeugnis , Gütenachweis , Microbiological analysis , Squeeze methods , Surfaces , Sampling methods , Analysis , Food manufacturing processes , Food products , Micro-organisms , Food inspection , Food industry , Testing , Verification , Animal feed , Food testing , Microbiology , Swab methods , Authentification , Vérification , Essai , Surface , Aliments , Microbiologie , Aliment pour animaux , Analyse microbiologique , Méthode d'échantillonnage , Fourrage , Justification , Industrie des denrées , Analyse , Produit alimentaire , Aliment , Transformation alimentaire , Nourriture d'animal , Microorganisme , Essai des produits alimentaires , Procédé de transformation de produits alimentaires },
year = {2018-06-00},
booktitle = {ISO-Regelwerk},
booktitle = {ISO-Normen},
address = { Geneve },
url = { http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2 }
}
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