@misc {TN_libero_mab2,
author = { ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse AND ISO/TC 34 Food products AND ISO/TC 34 Produits alimentaires AND ISO Internationale Organisation für Normung AND ISO International Organization for Standardization AND ISO Organisation Internationale de Normalisation AND IDF Internationale Milchwirtschafts-Föderation AND IDF International Dairy Federation AND FIL Fédération Internationale de Laiterie },
title = { ISO 23970*IDF 252 Milk, milk products and infant formula - Determination of melamine and cyanuric acid by liquid chromatography and tandem mass spectrometry (LC-MS/MS) },
edition = { 2021-09-00 } ,
publisher = {International Organization for Standardization},
keywords = { Nachweisführung , Nachprüfung , Lebensmittelprüfung , Ringversuch , Lebensmittelüberwachung , Prüfung , Analyse , Stoffbestimmung , Milchpulver , Gehaltsbestimmung , Interpretation , Analyseverfahren , Nahrungsmittel , Berechnung , Qualitätsnachweis , Auswertung , Festlegung , Probenahmeverfahren , Lebensmittelhygiene , Nachweis , Verifizierung , Flüssigchromatographie , Molkereiprodukt , Ergebnis , Massenspektrometrie , Sojabohne , Flüssigkeitschromatographie , Säure , Dosierung , Erzeugnis , Lebensmitteltechnologie , Gütenachweis , Produkt , Milchprodukt , Säuglingsnahrung , Prüfverfahren , Soja , chemische Analyse , milchwirtschaftliches Erzeugnis , Melaminharz , Kleinkindernahrung , Lebensmittel , Prüfen , Analysemethode , Ermittlung , Säuregehalt , Milch , Untersuchung , Cyanursäure , Lebensmitteluntersuchung , Melamin , Probenahme , Lebensmittelerzeugnis , Bestimmung , Versuch , Lebensmittelkontrolle , Food hygiene , Melamine , Acids , Sampling methods , Children foods , Analysis , Dosage , Food products , Investigations , Chemical analysis and testing , Food technology , Products , Testing , Verification , Milk , Food testing , Soya , Soya beans , Methods of analysis , Mass spectrometry , Interpretations , Melamine resins , Acid content , Determination of content , Determination , Mathematical calculations , Determination of substance , Cyanuric acid , Analysis methods , Food inspection , Foodstuff , Inter-laboratory tests , Determinations , Trials , Results , Food control , Baby foods , Dried milk , Liquid chromatography , Ring tests , Dairy products , Interprétation , Méthode de calcul , Calcul mathématique , Essai , Acide isocyanurique , Aliments , Lait sec , Produit laitière , Mélamine , Dosage , Acide , Spectrométrie de masse , Chromatographie de liquide , Inspection , Hygiène des boissons , Acide cyanurique , Analyse chimique , Essai interlaboratoire , Authentification , Vérification , Lait en poudre , Etude , Hygiène alimentaire , Technologie alimentaire , Chromatographie en phase liquide , Lait , Analyse et essai chimique , Evaluation , Méthode d'analyse , Examen , Aliment de bébé , Soja , Méthode d'échantillonnage , Produit , Détermination , Justification , Essai chimique , Analyse , Produit alimentaire , Produit laitier , Aliment , Teneur en acide , Essai des produits alimentaires , Aliment nourriture },
year = {2021-09-00},
abstract = {Internationale Übereinstimmung mit: BS ISO 23970 (2021-09-20) - identisch; NF V04-456 (2021-11-20) - identisch; UNI ISO 23970:2022 (2022-04-14) - identisch; NEN-ISO 23970:2021 en (2021-10-01) - identisch},
booktitle = {ISO-Regelwerk},
booktitle = {ISO-Normen},
address = { Geneve },
url = { http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2 }
}
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