%0 Generic
%T The stain-potential of novel food ingredients
%A Pepelanova, Iliyana
%7 published Version
%I Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover
%K Launder-Ometer
%K manual staining
%K detergent enzymes
%K composition of food
%K Waschmittelenzyme
%K Fleckentfernung
%K neuartige Lebensmittelinhaltsstoffe
%K laundry detergent
%K Modellwaschsystem
%K model washing system
%K stain-removal
%K novel food ingredients
%K Stain-potential
%K hydrocolloid of the future
%K Fleckbildungspotenzial
%K Waschversuche
%K zukünftige Inhaltsstoffe
%K washing experiments
%D 2012
%X Diese Datenquelle enthält auch Bestandsnachweise, die nicht zu einem Volltext führen.
%C Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover
%C Hannover
%U https://katalog.slub-dresden.de/en/?cHash=d436d54d7a76fc6fe03d5b8c85ebf4cf&tx_find_find%5Baction%5D=citation&tx_find_find%5Bcontroller%5D=Search&tx_find_find%5Bid%5D=126-ZnR1bml2aGFubm92ZXI6b2FpOnd3dy5yZXBvLnVuaS1oYW5ub3Zlci5kZToxMjM0NTY3ODkvNzk4OQ&tx_find_find%5Btype%5D=endnote
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