%0 Generic
%T ISO 18593 Microbiology of the food chain - Horizontal methods for surface sampling
%A ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse
%A ISO/TC 34 Food products
%A ISO/TC 34 Produits alimentaires
%A ISO Internationale Organisation für Normung
%A ISO International Organization for Standardization
%A ISO Organisation Internationale de Normalisation
%7 2018-06-00
%I International Organization for Standardization
%K Nachweisführung
%K Nachprüfung
%K Futtermittel
%K Lebensmittelprüfung
%K Prüfung
%K Prüfverfahren
%K Analyse
%K Lebensmittelindustrie
%K Mikroorganismus
%K Lebensmittel
%K mikrobiologische Analyse
%K Prüfen
%K Lebensmittelverarbeitungsverfahren
%K Qualitätsnachweis
%K Mikrobiologie
%K Probenahmeverfahren
%K Oberfläche
%K Tierfutter
%K Nachweis
%K Lebensmitteluntersuchung
%K Verifizierung
%K Tupferverfahren
%K Lebensmittelverarbeitung
%K Abklatschverfahren
%K Probenahme
%K Lebensmittelerzeugnis
%K Gütenachweis
%K Microbiological analysis
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%K Analysis
%K Food manufacturing processes
%K Food products
%K Micro-organisms
%K Food inspection
%K Food industry
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%K Verification
%K Animal feed
%K Food testing
%K Microbiology
%K Swab methods
%K Authentification
%K Vérification
%K Essai
%K Surface
%K Aliments
%K Microbiologie
%K Aliment pour animaux
%K Analyse microbiologique
%K Méthode d'échantillonnage
%K Fourrage
%K Justification
%K Industrie des denrées
%K Analyse
%K Produit alimentaire
%K Aliment
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%K Nourriture d'animal
%K Microorganisme
%K Essai des produits alimentaires
%K Procédé de transformation de produits alimentaires
%D 2018-06-00
%C International Organization for Standardization
%C Geneve
%U http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2
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