%0 Generic
%T ISO/TS 22002-5 Prerequisite programmes on food safety - Part 5: Transport and storage
%A ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse
%A ISO/TC 34 Food products
%A ISO/TC 34 Produits alimentaires
%A ISO Internationale Organisation für Normung
%A ISO International Organization for Standardization
%A ISO Organisation Internationale de Normalisation
%7 2019-09-00
%I International Organization for Standardization
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%K Entseuchung
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%K Transportwesen
%K Reinigen
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%K Lastverkehr
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%K Fabrication
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%K Transport des marchandises
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%K Identification
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%K Gestion de bureau
%K Sécurité
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%K Archivage
%K Paquet
%K Conservation
%K Définition
%K Paquet de produits alimentaires
%K Industrie des denrées
%K Gestion administrative
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%K Rincer
%K Hygiène clinique
%K Hygiène
%K Aliment
%K Procédé de transformation de produits alimentaires
%D 2019-09-00
%X Internationale Übereinstimmung mit: DIN ISO/TS 22002-5 (2021-02) - identisch; ABNT ISO/TS 22002-5 (2020-11-12) - identisch; PD ISO/TS 22002-5 (2019-10-08) - identisch; SIS-ISO/TS 22002-5 (2019-11-20) - identisch; SATS 22002-5 (2020-05-28) - identisch; SATS 22002-5 - identisch; UNI ISO/TS 22002-5:2020 (2020-04-30) - identisch; NVN-ISO/TS 22002-5:2019 en (2019-11-01) - identisch
%C International Organization for Standardization
%C Geneve
%U http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2
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