%0 Generic
%T ISO/TS 26030 Social responsibility and sustainable development - Guidance on using ISO 26000:2010 in the food chain
%A ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse
%A ISO/TC 34 Food products
%A ISO/TC 34 Produits alimentaires
%A ISO Internationale Organisation für Normung
%A ISO International Organization for Standardization
%A ISO Organisation Internationale de Normalisation
%7 2019-12-00
%I International Organization for Standardization
%K Kommunikation
%K Haltbarkeit
%K Umgebungsprüfung
%K Dauerhaftigkeit
%K Nachrichten
%K Design
%K Begriffe
%K Entwurf
%K Dauerfestigkeit
%K Nahrungsmittel
%K Lebensmittelverarbeitungsverfahren
%K Mitteilung
%K Konzeption
%K Verantwortlichkeit
%K Vorgang
%K manuell
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%K Lebensmittelverarbeitung
%K Projektierung
%K Auslegung
%K Umwelt
%K sozial
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%K Organisation
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%K gesellschaftliche Verantwortung
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%K Industries
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%K Organisation privée
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%K Partie prenante
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%K Conception
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%K Procédé de transformation de produits alimentaires
%K Aliment nourriture
%D 2019-12-00
%X Internationale Übereinstimmung mit: DIN ISO/TS 26030 (2022-06) - identisch; DIN ISO/TS 26030 (2021-12) - identisch; PD ISO/TS 26030 (2020-01-08) - identisch; NF X30-260 (2020-02-15) - identisch; UNI ISO/TS 26030:2020 (2020-03-12) - identisch
%C International Organization for Standardization
%C Geneve
%U http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2
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