%0 Generic
%T ISO 21187*IDF 196 Milk - Quantitative determination of microbiological quality - Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results
%A ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse
%A ISO/TC 34 Food products
%A ISO/TC 34 Produits alimentaires
%A IDF Internationale Milchwirtschafts-Föderation
%A IDF International Dairy Federation
%A FIL Fédération Internationale de Laiterie
%A ISO Internationale Organisation für Normung
%A ISO International Organization for Standardization
%A ISO Organisation Internationale de Normalisation
%7 2021-02-00
%I International Organization for Standardization
%K Nachweisführung
%K Nachprüfung
%K Vermessen
%K Routineverfahren
%K Qualitätskontrolle
%K Begriffe
%K Laborverfahren
%K Analyseverfahren
%K Qualitätsnachweis
%K Güteprüfung
%K Nachweis
%K Funktionskontrolle
%K Verifizierung
%K quantitative Analyse
%K Messwert
%K Molkereiprodukt
%K Konformitätsnachweis
%K Laborprüfung
%K Messwesen
%K Gütenachweis
%K Messung
%K Milchprodukt
%K Qualitätslenkung
%K milchwirtschaftliches Erzeugnis
%K Lebensmittel
%K Analysemethode
%K Milchuntersuchung
%K bakteriologische Beschaffenheit
%K Milch
%K Definition
%K Mikrobiologie
%K Güteüberwachung
%K Genauigkeitsgrad
%K Untersuchung
%K Genauigkeitsklasse
%K Qualitätssteuerung
%K landwirtschaftliches Produkt
%K Präzision
%K mikrobiologisch
%K Agrarprodukt
%K Kontrollverfahren
%K Lebensmittelerzeugnis
%K Genauigkeit
%K Measured value
%K Dairy analysis
%K Quality control
%K Routine tests
%K Certification (approval)
%K Food products
%K Bacteriological quality
%K Investigations
%K Performance check
%K Definitions
%K Quality testing
%K Verification
%K Milk
%K Microbiology
%K Agricultural products
%K Methods of analysis
%K Measurement
%K Microbiological
%K Precision
%K Analysis methods
%K Quantitative analysis
%K Control method
%K Measuring
%K Dairy products
%K Laboratory testing
%K Contrôle de la qualité
%K Aliments
%K Contrôle de qualité
%K Microbiologie
%K Valeur mesurée
%K Produit laitière
%K Mesurage, essai et instruments
%K Qualité bactériologique
%K Inspection
%K Méthode de routine
%K Metrologie
%K Procédure de vérification
%K Authentification
%K Vérification
%K Etude
%K Analyse du lait
%K Essai au banc
%K Degré de précision
%K Lait
%K Mesurage
%K Evaluation
%K Méthode d'analyse
%K Examen
%K Méthode de laboratoire
%K Métrologie
%K Analyse quantitative
%K Définition
%K Justification
%K Produit agricole
%K Produit alimentaire
%K Produit laitier
%K Essai de laboratoire
%K Microbiologique
%K Technique de mesure
%K Aliment
%K Précision
%K Classe de précision
%D 2021-02-00
%X Internationale Übereinstimmung mit: DIN EN ISO 21187 (2021-06) - identisch; BS EN ISO 21187 (2021-03-19) - identisch; EN ISO 21187 (2021-03) - identisch; NF V04-055 (2021-03-10) - identisch; OENORM EN ISO 21187 (2021-06-01) - identisch; PN-EN ISO 21187 (2021-08-24) - identisch; SS-EN ISO 21187 (2021-03-15) - identisch; UNE-EN ISO 21187 (2021-11-03) - identisch; TS EN ISO 21187 (2021-04-12) - identisch; UNI EN ISO 21187:2021 (2021-05-06) - identisch; STN EN ISO 21187 (2021-07-01) - identisch; CSN EN ISO 21187 (2021-09-01) - identisch; NEN-EN-ISO 21187:2021 en (2021-03-01) - identisch
%C International Organization for Standardization
%C Geneve
%U http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2
Download citation