%0 Generic
%T ISO 23970*IDF 252 Milk, milk products and infant formula - Determination of melamine and cyanuric acid by liquid chromatography and tandem mass spectrometry (LC-MS/MS)
%A ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse
%A ISO/TC 34 Food products
%A ISO/TC 34 Produits alimentaires
%A ISO Internationale Organisation für Normung
%A ISO International Organization for Standardization
%A ISO Organisation Internationale de Normalisation
%A IDF Internationale Milchwirtschafts-Föderation
%A IDF International Dairy Federation
%A FIL Fédération Internationale de Laiterie
%7 2021-09-00
%I International Organization for Standardization
%K Nachweisführung
%K Nachprüfung
%K Lebensmittelprüfung
%K Ringversuch
%K Lebensmittelüberwachung
%K Prüfung
%K Analyse
%K Stoffbestimmung
%K Milchpulver
%K Gehaltsbestimmung
%K Interpretation
%K Analyseverfahren
%K Nahrungsmittel
%K Berechnung
%K Qualitätsnachweis
%K Auswertung
%K Festlegung
%K Probenahmeverfahren
%K Lebensmittelhygiene
%K Nachweis
%K Verifizierung
%K Flüssigchromatographie
%K Molkereiprodukt
%K Ergebnis
%K Massenspektrometrie
%K Sojabohne
%K Flüssigkeitschromatographie
%K Säure
%K Dosierung
%K Erzeugnis
%K Lebensmitteltechnologie
%K Gütenachweis
%K Produkt
%K Milchprodukt
%K Säuglingsnahrung
%K Prüfverfahren
%K Soja
%K chemische Analyse
%K milchwirtschaftliches Erzeugnis
%K Melaminharz
%K Kleinkindernahrung
%K Lebensmittel
%K Prüfen
%K Analysemethode
%K Ermittlung
%K Säuregehalt
%K Milch
%K Untersuchung
%K Cyanursäure
%K Lebensmitteluntersuchung
%K Melamin
%K Probenahme
%K Lebensmittelerzeugnis
%K Bestimmung
%K Versuch
%K Lebensmittelkontrolle
%K Food hygiene
%K Melamine
%K Acids
%K Sampling methods
%K Children foods
%K Analysis
%K Dosage
%K Food products
%K Investigations
%K Chemical analysis and testing
%K Food technology
%K Products
%K Testing
%K Verification
%K Milk
%K Food testing
%K Soya
%K Soya beans
%K Methods of analysis
%K Mass spectrometry
%K Interpretations
%K Melamine resins
%K Acid content
%K Determination of content
%K Determination
%K Mathematical calculations
%K Determination of substance
%K Cyanuric acid
%K Analysis methods
%K Food inspection
%K Foodstuff
%K Inter-laboratory tests
%K Determinations
%K Trials
%K Results
%K Food control
%K Baby foods
%K Dried milk
%K Liquid chromatography
%K Ring tests
%K Dairy products
%K Interprétation
%K Méthode de calcul
%K Calcul mathématique
%K Essai
%K Acide isocyanurique
%K Aliments
%K Lait sec
%K Produit laitière
%K Mélamine
%K Dosage
%K Acide
%K Spectrométrie de masse
%K Chromatographie de liquide
%K Inspection
%K Hygiène des boissons
%K Acide cyanurique
%K Analyse chimique
%K Essai interlaboratoire
%K Authentification
%K Vérification
%K Lait en poudre
%K Etude
%K Hygiène alimentaire
%K Technologie alimentaire
%K Chromatographie en phase liquide
%K Lait
%K Analyse et essai chimique
%K Evaluation
%K Méthode d'analyse
%K Examen
%K Aliment de bébé
%K Soja
%K Méthode d'échantillonnage
%K Produit
%K Détermination
%K Justification
%K Essai chimique
%K Analyse
%K Produit alimentaire
%K Produit laitier
%K Aliment
%K Teneur en acide
%K Essai des produits alimentaires
%K Aliment nourriture
%D 2021-09-00
%X Internationale Übereinstimmung mit: BS ISO 23970 (2021-09-20) - identisch; NF V04-456 (2021-11-20) - identisch; UNI ISO 23970:2022 (2022-04-14) - identisch; NEN-ISO 23970:2021 en (2021-10-01) - identisch
%C International Organization for Standardization
%C Geneve
%U http://slubdd.de/katalog?TN_libero_mab2
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