Skip to contents

  1. Augé-Laribé, Michel [Other]; Pinot, Pierre [Other]

    Agriculture and food supply in France during the war

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    New Haven: Yale Univ. Pr. [u.a.], 1927

    Published in: Economic and social history of the world war ; Translated and abriged ser

  2. Prévault, Jacques [Author]

    Une nouvelle institution foncière : le "groupement foncier agricole" deviendra-t-il une forme européenne de la propriété de la terre?; Vortrag vor dem Europa-Institut der Universität des Saarlandes im Rahmen des Deutsch-Französischen Dialogs

    Books
    View online
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Saarbrücken: Europa-Inst., 1982

    Published in: Europa-Institut: Vorträge, Reden und Berichte ; 5

  3. D. R.

    Einheit, technischer Fortschritt und Produktivität in der Landwirtschafts‐ und Nahrungsmittelindustrie. Von R. BOUSSER, Direktor der École Nationale des Industries Agricoles et Alimentaires. Technischer Berater der C. I. I. A. 124 Seiten. C. I. I. A., 18 Avenue de Villars, Paris VII, éd.—Preis: Frankreich 900 Frs.—Ausland 1000 Frs

    Articles
    View online
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Wiley, 1958

    Published in: Food / Nahrung