Skip to contents Moldoveanu, Serban C. [Author] Analytical pyrolysis of natural organic polymers - [Second edition] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam; Oxford; Cambridge: Elsevier, [2021] Moldoveanu, Serban C. [Author] Analytical pyrolysis of synthetic organic polymers Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam [u.a.]: Elsevier, 2005 Published in: Techniques and instrumentation in analytical chemistry ; 25 Prüße, Ulf [Author] ; Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft Entwicklung, Charakterisierung und Einsatz von Edelmetallkatalysatoren zur Nitratreduktion mit Wasserstoff und Ameisensäure sowie des Strahlschneider-Verfahrens zur Herstellung Polyvinylalkohol-verkapselter Katalysatoren Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Braunschweig: Bundesforschungsanst. für Landwirtschaft (FAL), 2000 Published in: Landbauforschung Völkenrode ; 21400 Moldoveanu, Serban C. [Author] Analytical pyrolysis of natural organic polymers - [1. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam; Lausanne [u.a.]: Elsevier, 1998 Published in: Techniques and instrumentation in analytical chemistry ; 20 Thienel, Thomas [Author] Russbildung in der Pyrolyse hinter Stosswellen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1996 Deutsche Gesellschaft für Chemisches Apparatewesen, European Symposium Food 4 1971 Frankfurt, Main Lebensmittel, Fortschritte in der Verfahrenstechnik der Lebensmittelverarbeitung : 24 Vorträge, gehalten anlässl. d. 4. Europ. Symposiums 'Lebensmittel-Fortschritte in d. Verfahrenstechnik d. Lebensmittelverarbeitung mit Besonderer Berücksichtigung d. Proteine, Enzyme u. Aromen' Frankfurt/Main, 25-28. Okt. 1971 Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Weinheim/Bergstrasse: Verlag Chemie, 1972 Published in: Deutsche Gesellschaft für Chemisches Apparatewesen: Dechema-Monographien ; 70
Moldoveanu, Serban C. [Author] Analytical pyrolysis of natural organic polymers - [Second edition] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam; Oxford; Cambridge: Elsevier, [2021]
Moldoveanu, Serban C. [Author] Analytical pyrolysis of synthetic organic polymers Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam [u.a.]: Elsevier, 2005 Published in: Techniques and instrumentation in analytical chemistry ; 25
Prüße, Ulf [Author] ; Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft Entwicklung, Charakterisierung und Einsatz von Edelmetallkatalysatoren zur Nitratreduktion mit Wasserstoff und Ameisensäure sowie des Strahlschneider-Verfahrens zur Herstellung Polyvinylalkohol-verkapselter Katalysatoren Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Braunschweig: Bundesforschungsanst. für Landwirtschaft (FAL), 2000 Published in: Landbauforschung Völkenrode ; 21400
Moldoveanu, Serban C. [Author] Analytical pyrolysis of natural organic polymers - [1. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam; Lausanne [u.a.]: Elsevier, 1998 Published in: Techniques and instrumentation in analytical chemistry ; 20
Thienel, Thomas [Author] Russbildung in der Pyrolyse hinter Stosswellen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1996
Deutsche Gesellschaft für Chemisches Apparatewesen, European Symposium Food 4 1971 Frankfurt, Main Lebensmittel, Fortschritte in der Verfahrenstechnik der Lebensmittelverarbeitung : 24 Vorträge, gehalten anlässl. d. 4. Europ. Symposiums 'Lebensmittel-Fortschritte in d. Verfahrenstechnik d. Lebensmittelverarbeitung mit Besonderer Berücksichtigung d. Proteine, Enzyme u. Aromen' Frankfurt/Main, 25-28. Okt. 1971 Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Weinheim/Bergstrasse: Verlag Chemie, 1972 Published in: Deutsche Gesellschaft für Chemisches Apparatewesen: Dechema-Monographien ; 70
> Availability Skip to next facet Open Shelves (2) Wert ausschließen Stack Collection (2) Wert ausschließen Ask for availability (2) Wert ausschließen Show more show less
> Location Skip to next facet Branch Library of Forestry (2) Wert ausschließen Central Library (2) Wert ausschließen Departmental Library DrePunct (2) Wert ausschließen Show more show less
> Language Skip to next facet English (4) Wert ausschließen German (3) Wert ausschließen French (1) Wert ausschließen Show more show less
> Subject Skip to next facet Chemistry and pharmacology (6) Wert ausschließen Technology (1) Wert ausschließen Show more show less
> Creator Skip to next facet Moldoveanu, Serban C. (3) Wert ausschließen Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (1) Wert ausschließen Deutsche Gesellschaft für Chemisches Apparatewesen (1) Wert ausschließen European Symposium Food 4 1971 Frankfurt, Main (1) Wert ausschließen Prüße, Ulf (1) Wert ausschließen Thienel, Thomas (1) Wert ausschließen Show more show less