Skip to contents

  1. Sarabakos, Geōrgios D. [Author]; Kostaropoulos, Athanasios Evangelos [Author]

    Handbook of food processing equipment

    Books
    View online
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    New York [u.a.]: Kluwer Academic/Plenum Publishers, c 2002

    Published in: Food engineering series

  2. Food reviews international

    Philadelphia, Pa.: Taylor & Francis, 1985- ; New York, NY: Dekker, 2000-2004 / 1.1985 -

  3. Journal of the science of food and agriculture

    New York, NY: Wiley Interscience, 1950- / 1.1950 -

  4. Fleisch- und Wurstwaren Schmalkalden

    Anpassung der Produktionsabläufe in der Lebensmittelproduktion an den Einsatz von UVC-LED-Paneelen : Abschlussbericht zum Teilprojekt : innerhalb des Verbundvorhabens: UVC-LED-Einsatz zur Dekontamination technischer Oberflächen in der Lebensmittelverarbeitung (KONTRA) : Laufzeit des Vorhabens: 01.10.18-30.09.21

    Books
    View online
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Schmalkalden: [Fleisch- und Wurstwaren Schmalkalden GmbH Thüringen], 31.03.2022