Skip to contents Baltes, Werner [Editor]; Kroh, Lothar W. [Other] Schnellmethoden zur Beurteilung von Lebensmitteln und ihren Rohstoffen - [3., vollst. überarb. Aufl., unveränd. Nachdr.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr, 2006 Baltes, Werner [Editor]; Kroh, Lothar [Editor] Schnellmethoden zur Beurteilung von Lebensmitteln und ihren Rohstoffen - [3. vollständig überarbeitetet Auflage] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr´s Verlag, 2004 Baltes, Werner [Editor] Schnellmethoden zur Beurteilung von Lebensmitteln und ihren Rohstoffen - [2., neubearb. und aktualisierte Aufl] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr, 1995 Schmid, Martina [Author] Untersuchung und Charakterisierung der Veränderung von Fritierölen während des Fritierprozesses und während der Lagerung Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Grauer, 1999 Pallaroni, Lea [Author] New approaches for zearalenone analysis Books View online Schließen > Access https://d-nb.info/973054042/34 kostenfrei http://tumb1.biblio.tu-muenchen.de/publ/diss/ww/2004/pallaroni.html Show more show less Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Ackermann, Yvonne Christine [Author] Entwicklung und Anwendung enzymimmunologischer Verfahren zum Nachweis von Alternariol Books View online Schließen > Access https://d-nb.info/1068536241/34 kostenfrei Show more show less Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Gießen: Universitätsbibliothek, 2014 Published in: Edition scientifique Manopas, Aranya Sira Andrea [Author] Vergleich des SimPlate™ Campylobacter CI-Systems mit dem kulturellen Standardverfahren zum Nachweis von Campylobacter spp Books View online Schließen > Access https://d-nb.info/1026991781/34 kostenfrei Show more show less Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Freie Universität Berlin, 2012
Baltes, Werner [Editor]; Kroh, Lothar W. [Other] Schnellmethoden zur Beurteilung von Lebensmitteln und ihren Rohstoffen - [3., vollst. überarb. Aufl., unveränd. Nachdr.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr, 2006
Baltes, Werner [Editor]; Kroh, Lothar [Editor] Schnellmethoden zur Beurteilung von Lebensmitteln und ihren Rohstoffen - [3. vollständig überarbeitetet Auflage] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr´s Verlag, 2004
Baltes, Werner [Editor] Schnellmethoden zur Beurteilung von Lebensmitteln und ihren Rohstoffen - [2., neubearb. und aktualisierte Aufl] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr, 1995
Schmid, Martina [Author] Untersuchung und Charakterisierung der Veränderung von Fritierölen während des Fritierprozesses und während der Lagerung Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Grauer, 1999
Pallaroni, Lea [Author] New approaches for zearalenone analysis Books View online Schließen > Access https://d-nb.info/973054042/34 kostenfrei http://tumb1.biblio.tu-muenchen.de/publ/diss/ww/2004/pallaroni.html Show more show less Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.
> Access https://d-nb.info/973054042/34 kostenfrei http://tumb1.biblio.tu-muenchen.de/publ/diss/ww/2004/pallaroni.html Show more show less
Ackermann, Yvonne Christine [Author] Entwicklung und Anwendung enzymimmunologischer Verfahren zum Nachweis von Alternariol Books View online Schließen > Access https://d-nb.info/1068536241/34 kostenfrei Show more show less Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Gießen: Universitätsbibliothek, 2014 Published in: Edition scientifique
Manopas, Aranya Sira Andrea [Author] Vergleich des SimPlate™ Campylobacter CI-Systems mit dem kulturellen Standardverfahren zum Nachweis von Campylobacter spp Books View online Schließen > Access https://d-nb.info/1026991781/34 kostenfrei Show more show less Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Freie Universität Berlin, 2012
> Availability Skip to next facet Open Shelves (2) Wert ausschließen Ask for availability (2) Wert ausschließen Show more show less
> Location Skip to next facet Central Library (3) Wert ausschließen Departmental Library DrePunct (2) Wert ausschließen Show more show less
> Language Skip to next facet German (6) Wert ausschließen English (1) Wert ausschließen Show more show less
> Subject Skip to next facet Chemistry and pharmacology (7) Wert ausschließen Technology (3) Wert ausschließen Agriculture and forestry, horticulture, fisheries, housekeeping (1) Wert ausschließen Show more show less
> Creator Skip to next facet Baltes, Werner (3) Wert ausschließen Ackermann, Yvonne Christine (1) Wert ausschließen Kroh, Lothar (1) Wert ausschließen Kroh, Lothar W. (1) Wert ausschließen Manopas, Aranya Sira Andrea (1) Wert ausschließen Pallaroni, Lea (1) Wert ausschließen Schmid, Martina (1) Wert ausschließen Show more show less
> Collection Skip to next facet Verbunddaten SWB (4) Wert ausschließen Diss online (3) Wert ausschließen Show more show less